Directeur Hoge Veluwe ; De enige wildernis in Nederland zit in de Tweede Kamer

Op Foodlog ;

De programma's van Marianne Zwagerman proberen doorgaans een andere stem geforceerd als waar of waardevol te presenteren, terwijl iemands andere mening of de onderbouwing daarvan al voldoende zijn.

Deze uitzending valt op door een aantal scherpe opmerkingen van de directeur van natuurpark de Hoge Veluwe, Seger baron van Voorst tot Voorst zegt zonder enig aarzelen dat experts niets van natuur in dichtbevolkt Nederland begrijpen ( ze halen "kennis uit boekjes"), dat boeren hun gemakkelijke slachtoffer zijn en dat "de enige wildernis in Nederland in de Tweede Kamer zit".

Deel dit topic

Reacties

+4
Biestie
nporadio2.nl/podcasts/op-zn-kop/…

Zojuist geluisterd, kan deze man dit verhaal ook in de 2e kamer houden aub?
+3
kanniewaarzijn
@Biestie Inderdaad. De gemiddelde burger zal dit onderschrijven.
+2
Theo61
@Biestie Daar zijn ze stokdoof, moeten ze eerst naar Beterhoren voor gehoorapparaten.
JohnDeere7serie
@Theo61 iets met horen en luisteren
Van-Epscheuten
Ik wist niet dat natuur een directeur had.
Nevergiveup
@Van-EpscheutenIk ook niet , er zijn er dan veel meer (vooral bij die natuur clubjes) denk ...

Dit is de enigste die realistisch is tot nu toe.
+1
Frans1
@Nevergiveup Viscaal, direkteur van nationaal park Weerribben-Wieden had ook nuchtere kijk op de hele zaak, hij vond ook dat het wijzen naar landbouw niet klopte, want de afdruk wordt veroorzaakt door ons allemaal als bevolking zijnde. Vond ik de sterkste opmerking tijdens de Op1 uitzending vanaf boerderij Weidevol paar weken geleden

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's zwagerman , veluwe , natuur , foodlog , tweede kamer , boeren en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
2.215