Landbouwakkoord: Wie wind zaait zoal storm oogsten! - Farmers Defence ForceQuote:
Aan tafel bij het Landbouwakkoord? FDF wist direct al dat dat foute boel zou zijn! Niet omdat een Landbouwakkoord per definitie verkeerd is, helemaal niet, maar wél wanneer je als boerenbelangenorganisatie wordt gedwongen om naar de pijpen te dansen van Den Haag, met onrechtmatige en volstrekt uit de lucht gegrepen doelen en kaders. Claims op […]

Deel dit topic

Reacties

PieropdenAcker
Stichting Stikstof Claim startte een kort geding tegen Aerius. De rechter deed geen uitspraak omdat Aerius in een ministeriële regeling is opgenomen. Uit vaste rechtspraak blijk dat de rechter in een kort geding alleen bij zeer hoge uitzondering de bevoegdheid heeft om een wet of regeling buiten werking te stellen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lucht , den haag , storm , farmers defence force , fdf en landbouwakkoord geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
1.369