Coalitiepartijen botsen in debat geuroverlast: 'Onverantwoord wat D66 doet'

D66-Kamerlid Tjeerd de Groot is woensdagavond tijdens een Kamerdebat over geuroverlast in botsing gekomen met Erik Haverkort (VVD) en Jaco Geurts (CDA). Laatstgenoemde zegt 'te twijfelen aan de verstandige vermogens van De Groot'.

Deel dit topic

Reacties

+7
kanniewaarzijn
Nou, daar hoeft ie niet aan te twijfelen!
de jonge
Heb je linkje?
spotmelker

(klik om te vergroten)

BertK
Hoeveel odeur is Tjeerd?
Klinkt of hij vriendjes heeft met bouwgrond op het platteland. Begreep dat hij zelf een tweede huis heeft ergens in het Noorden, bang dat een Brabander zijn nieuwe buurman wordt?
Putjeschepperr
Stekker d'r uit
+2
Braboboer
Veel succes met nog 2 jaar samen in de coalitie.
+3
Erik1979.
Dit is toch een spelletje. Ze hebben allemaal verloren. Nu gaat rechts tegen links schoppen en links tegen rechts. En zo proberen ze kiezers terug te krijgen. Op een strategische moment laten ze het vallen. Dit is verlies beperken. Een paar weken terug pakte CDA Tjeerd niet aan met zijn leugens.
+3
de jonge
@Erik1979. inderdaad, heb het even opgezocht,maar poepoe wat gaat geurts stoer tekeer zeg, dat had hij een aantal jaren eerder moeten doen. ze denken blijkbaar echt dat wij mensen het geheugen van een garnaal hebben..hier komt trouwens wel mooi uit dat ook geurts voor nog meer bouwen van woningen is, (ten koste van de landbouwgronden dus) ipv zorgen dat er niet nog meer medewoners gaan binnenkomen zodat er minder gebouwd kan worden..
+1
Braboboer
@de jonge

Wel een opluchting te zien dat Geurts er ook nog is,

Nadat hij een dolk in de rug van de kiezers had gestoken door 1 dag na de verkiezingen landbouw door te schuiven naar Boswijk heb ik nooit meer iets van hem gehoord tot nu dan.
Kars
@Braboboer ze hebben in de achterkamertjes een nieuw film script uitgewerkt. We doen alsof we faliekant tegen D66 zijn. Tot 15 maart hoorde ik daar niks over. Hugo de jonge triple B noemen. De arrogantie van het CDA de laatste 2 jaren en heel de coalitie. Denken die mensen echt dat wij dat vergeten.
Kars
@Kars dat ze als CDA maxime verhagen zijn functie bij bouwend nederland laten opzeggen! Zolang dat niet gebeurd menen ze er niks van
PieropdenAcker
@de jonge linkje?
de jonge
@PieropdenAcker debatgemist.tweedekamer.nl/debatten/… sorry had het niet als antwoord naar je gestuurd maar als nieuwe opmerking. de eerste spreker is de heer de groot/odeur...waar de heer geurts op reageert
de jonge
Direct bij de 1ste spreker... de heer de groot..debatgemist.tweedekamer.nl/debatten/…
+4
kanniewaarzijn
Vreemd eigenlijk dat we de "heer" de Groot nooit horen over de overlast van Schiphol. Die mensen zitten enorm in de herrie, stank en er wordt zelfs jaarlijks 280 ton aan kankerverwekkende stoffen binnen een straal van 10 km. over de mensen uitgestort.
spotmelker
@kanniewaarzijn de mensen die daar wonen "zuiveren" de lucht zelf wel.
weurding
Tjeerd wil tevergeefs iedereen nog een poepie laten ruiken, maar zit zelf in de shit

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's cda , vvd , d66 en de groot geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
17
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
1.711
TREFWOORDEN