Na de overwinning van BBB hopen boeren op een ander stikstofbeleid: 'Focus op innovatie in plaats van krimp'

Met de enorme overwinning van BBB is de kans groot dat het stikstofbeleid op de schop gaat. Boeren hopen op meer aandacht voor innovaties als oplossing. "Veel boeren hebben inmiddels Tesla's van hun koeien gemaakt: vee met minimale uitstoot."

Deel dit topic

Reacties

+1
Hoogland
De D33 spelletjes gaan gewoon door. Eenvandaag is de spreekbuis van het kabinet. Zowaar de hoofdredactrice van LTO kwam weer opdraven. Niet best dit. Den Haag heeft nog niets geleerd van de verkiezingen.
Braboboer
@Hoogland

Gelukkig is uit de verkiezingsuitslag gebleken dat een grote groep mensen niet in al die d66 propaganda trapt.
Hoogland
@Braboboer Daar ben ik ook heel blij mee. Ondertussen worden er geen debatten meer gevoerd in de tweede kamer over stikstof tot na het zomerreces. De provincies moeten nu voor 1 juli komen met hun stikstofplannen in het NPLG. Dus stilzwijgend gaat het proces vanuit Den Haag gewoon door.
Hoogland
@Hoogland Correctie, de hoofdredactrice van Nieuwe Oogst zat vanmorgen in WNL, maar dit komt op hetzelfde neer.
MTSTAMMINGA
@Hoogland Ze kreeg het woord maar nauwelijks Ester de Snoo !!
De dassen waren belangrijker @Hoogland zo kwam het hier over !!
Ik denk dat binnen een paar weken een aantal LTO-leden opstaan binnen de BBB om ruzie en conflict te veroorzaken, waarna de BBB binnen een paar maanden door de LTO helemaal kapotgemaakt wordt. In ruil voor de goede werken krijgt de LTO dan zogenaamde projectsubsidies toegekend.
+1
Theo61
@Ян де веехоудер Projectsubsidies , dat is nu al hun voornaamste bron van inkomsten.
+1
Hoogland
@Theo61 Klopt, LTO hangt voor een groot gedeelte aan het infuus van LNV. De drie eenheid LTO, CDA en LNV zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
+2
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Ян де веехоудер:
een aantal LTO-leden opstaan binnen de BBB

Zou best eens kunnen. Ik vertrouw die Wil Meulenbroeks bv voor geen meter.
+2
Hoogland
Het grote masterplan, de volledige transitie van het landelijk gebied wat NPLG heet en waarvan stikstof onderdeel is en tevens de stok is om boeren massaal te onteigenen, zal en moet doorgaan. Hier zijn ze in Den Haag al heel lang mee bezig en dit geven ze niet zomaar prijs. Logischerwijs had het CDA de stekker nu uit het kabinet moeten trekken, maar dit doen ze niet.
hans1980

Theo61
@hans1980 en die Boeren rond Nieuwkoop mogen nu opdonderen!
+2
Braboboer
@hans1980 ze vindt het mooi om te zien, maar daar blijft het voor haar dan ook bij. Geloof maar niet dat ze er iets mee gaat doen.
Kars
+1
Kars
@Kars klokkenluider de lobbyist van uber die een boekje open doet in tweede kamer, over democratie en vertrouwen in de overheid.
Bam!!! Het volgende grote schandaal van deze overheid.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's innovatie , koeien , uitstoot , vee , stikstofbeleid , bbb en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
15
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0