Timmermans nodigt Van der Plas uit voor stikstofoverleg

Eurocommissaris Frans Timmermans gaat 'graag' in gesprek met BBB-leider Caroline van der Plas over een oplossing voor de stikstofcrisis. 'Ze is van harte welkom. Ik ontvang 'r heel graag', zegt de klimaatman van de Europese Commissie.

Deel dit topic

Reacties

+2
ted9
Het is aan Nederland zelf lees ik steeds. Dit zou ook van toepassing op derogatie zijn ga ik vanuit. Aanpassen die handel.
Twentsch Land
Vindt de berichten van Timmermans en Samson wel bijzonder getimed ..... moeten die nu een dekmantel worden om regeringspartijen heel ietsjes ruimte te geven richting BBB !
+5
BertK
@Twentsch Land Zijn beiden Nederlandse politici uit een bepaalde hoek die zogenaamd voor Europa werken. Denk dat ze nog een paar belangen dienen. Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken.
+1
Putjeschepperr
@BertK precies dat ja
+1
Theo61
@BertK Timmermans zegt dat het van de EC dat niet hoeft , Samson zegt onteigenen tegen lnv, dat is het makkelijkste, Samson heeft gewoon de Nederlandse regering geadviseerd om zo snel mogelijk de bijl in de boeren te zetten.
+1
Vdejong
@Twentsch Land Achterdocht viert hoogtij?
+2
demelkboer
Er wordt een stiekem 1-2tje opgetuigd tussen Coalitie en Brussel a la derogatie
+1
kanniewaarzijn
Caroline mag in ieder geval wel op haar hoede zijn. Dit zijn 2 enge mannetjes.....
Kars
@kanniewaarzijn caroline is niet achterlijk he.
+6
Putjeschepperr
@Kars nee zeker niet maar iemand meenemen uit stichtingstikstofclaim zou niet verkeerd zijn denk ik.
Twentsch Land
Al een beetje tegemoet komen aan de bbb ... een deze dagen wellicht ook nog 2030 naar 2035 en de overige plannen proberen ze aan vast te houden.

@weurding
+1
Braboboer
Vertrouw die klimaatpaus niet, ga liever met iemand anders in Brussel praten die wel in oplossingen denkt, of zijn die er niet?
Twentsch Land
Sander is bij inside vandaag niet meer welkom.

@Braboboer
+1
Braboboer
@Twentsch Land

Reactie bij het verkeerde topic, hoorde bij het topic over die JOVD

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's timmermans , europese commissie , stikstofcrisis , caroline van der plas en caroline geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
15
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
2.007