Urgenda doneert 50.000 euro voor kruidenrijk grasland

Duurzaamheidsorganisatie Urgenda doneert 50.000 euro aan boeren, zodat zij kruidenrijke mengsels kunnen kopen en inzaaien. Boeren kunnen een korting van 40 tot 50 procent krijgen op de aanschaf hiervan. Het doel is dat boeren hiermee stikstof kunnen reduceren en de biodiversiteit op hun land kunnen vergroten.

Deel dit topic

Reacties

spotmelker
Hoe komen ze toch aan zoveel geld?
hoest
Kan dat ook met terugwerkende kracht?
bio boer
Zaad zijn de kosten niet meer de opbrengst derving van het kwalitatief lagere vee voer onderschat dat niet pens grote is meest beperkende factor
+1
jan 10
En zo proberen ze steeds meer vat op de boeren te krijgen,jaartallen zijn heilig en kalenderlandbouw wordt door je strot geduwd,vervolgens mag je je tanden stukbijten op de verplichte jaarlijkse opgave.
Neem geen geld aan van dit soort ,,goedbedoelde ,, organisaties.
+1
Jannus
@jan 10 verkapt communisme

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's kopen , grasland , stikstof , biodiversiteit , aanschaf , boeren en kruidenrijk grasland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0