Gaat uitslag verkiezingen perspectief bieden voor agrarische sector en natuur?

Het bestuur van Stikstofclaim (SSC) feliciteert alle winnende politieke partijen van de verkiezingen van woensdag 15 maart 2023. We hopen dat zij allen met fris en nieuw elan aan de slag gaan in de 12 provincies en de Eerste Kamer. Het grootste thema tijdens deze verkiezingen was stikstof. Stikstof in relatie tot perspectief voor de landbouw en in relatie tot biodiversiteit en natuur. Middels dit persbericht wil SSC de nieuwe Staten- en Eerste Kamerleden een aantal tips meegeven die zij kunnen (of misschien wel moeten) gebruiken om dit land uit het stikstofmoeras te trekken.

Deel dit topic

Reacties

John Spithoven
Dit stuk afgelopen dagen met veel nieuw bakken Statenleden en pers gedeeld. Nog weinig inhoudelijke reacties 🤨 maar dat komt hopelijk nog wel .....wel zie ik in een ronkend persbericht hedenochtend dezelfde punten voorbij komen in een ander sausje.... gelukkig dat het dan wel door de belangenbehartiging opgepakt wordt en dat het stuk van SSC met de benoemde punten als onherroepelijke voorwaarde op de landbouw akkoord tafels liggen 😁

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , stikstof , natuur , biodiversiteit , verkiezingen , slag , ssc , stichting stikstofclaim , trekken en nieuw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
388