Leerling haalt BBB-vlag uit tas tijdens gastcollege minister Van der Wal op school in Harderwijk



Quote:
Een spervuur van kritische vragen en een ‘protestactie’. Leerlingen van vwo-4 maken het minister Christianne van der Wal niet makkelijk tijdens een gastcollege in Harderwijk. Een paar dagen na de verpletterende verkiezingszege van BoerBurgerBeweging vragen scholieren onder meer wat het gevolg daarvan wordt op het stikstofbeleid. ,,Dat moeten we bekijken.”

Deel dit topic

Reacties

+10
Bartlehiemboer
Zelf ook een dochter in Vwo 4
Kwetsbare groep. Woke, corona leraren die groen zijn etc.

Trots op deze leerling die durft op te staan.
+7
Braboboer
Dat was even schrikken voor Christianne.

Nee Christianne, niet alle leerlingen geloven zomaar in de D66/groenlinks klimaatpropaganda die tegenwoordig in het lesmateriaal verwerkt zit.

Verder is ze aardig bezig om Tjeerd 2.0 te worden. Ook vd Wal kan niks anders dan hetzelfde riedeltje grijs te draaien. 0,0 nieuwswaarde om haar te laten spreken.

Hulde voor deze leerlingen.
+12
Nevergiveup
Zo'n Leerling is een topper voor de toekomst niet alleen om de BBB vlag , maar het juiste doen om voor jezelf opte komen op een nette zeer sterke manier.
+5
de hoef
@Nevergiveup nevergivup
+3
kanniewaarzijn
Weer verschuilen achter Brussel en de "recht"er! Niet erg sterk van het het licht.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's school , stikstofbeleid , boerburgerbeweging , christianne van der wal en van der wal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0