Proteststem

In de media wordt de winst van BBB vooral toegeschreven aan een proteststem tegen de regering.
Maar dan hadden oppositiepartijen PvdA en GL toch ook dikke winst moeten hebben.
Maar die lijden ook verlies!!!!

Deel dit topic

Reacties

oliofiat
Helemaal waar
Nevergiveup
Stem ze weg ❌ is wel Bbb
beter the best gelukt 🍀
+1
@Nevergiveup Het is goed dat BBB de grootste is en toch blijf ik septisch of ze ook de rug recht blijven houden . Heb zelf op Fvd gestemd .
+2
de hoef
Quote Reactie van @Hans is Hobby boer:
Heb zelf op Fvd gestemd

wat is daar de gedachte achter, is toch een zeer rare snuiter
+5
@de hoef Kan dan wel een rare snuiter zijn ( denk dat je over Baudet hebt ) daar er gestemd is voor de eerste kamer is dit de oppositie en van BBB kan ik daar nog niet over oordelen .
Daar er even terug gestemd is over zenden van F16 naar Ukraïne en daarmee heeft BBB voor gestemd met het kartel en daar heb je mijn stem verloren .Daarnaast het is niet onze oorlog ook al zegt Rutten wat anders . Daarnaast zijn er ook nog prikkers die voor zenden van F 16 zijn . Ik ben er op tegen , want het is niet onze oorlog .
Albert Altena
Quote Reactie van @Hans is Hobby boer:
want het is niet onze oorlog

De overtuiging is dat zonder tegenstand daar, het wel onze oorlog wordt.
+1
@Albert Altena Daar ben ik het niet mee eens . Door juist wel materiaal daar heen te sturen ga je juist het laten escaleren . Polen heeft 4 Mig 29 gevechtsvliegtugen gerepareerd uit de sovjettijd die Kiev nu ook gebruikt afleveren , over een paar dagen heeft de poolse precident afgelopen donderdag gezegt . Deze kunnen gelijk gebruikt worden .
Daarnaast is er onlangs een groep 20 personen opgepakt in Wit-Rusland die daar een Russische Awacs met 2 drone's wilden vernietigen .
Loekashenko van Wit-Rusland heeft daarna gezegt als er ook maar 1 gewapend persoon uit Ukraïne om daar mensen te doden ze Rusland zullen helpen .
+1
Albert Altena
@Hans is Hobby boer Goed Hans. "Iedereen is gek"
Jouw motivatie lijkt wel een beetje op aanpak van de voetbal hooligans.
Laten we ze maar niet aanpakken, anders kan het weleens escaleren.
Met als gevolg dat de terreur alleen maar toeneemt.
Erik1979.
@Albert Altena ik sta volledig achter het standpunt van Sahra wagenknegt. Misschien eens interessant om haar eens te volgen. Ze is een beetje de Pieter Omtzigt van Duitsland alleen dan over standpunten. Gaat waarschijnlijk ook een eigen partij beginnen. Als ze dat doet en ze kan ook het rechter spectrum aanspreken dan wordt haar partij de grootste .
+1
Albert Altena
@Erik1979. Daarin is iedereen vrij.
Maar de vergelijking met Omtzigt vindt ik dubieus.
Weet je wat er aan de hand is in dit media wereldje.
Als je iets te lezen krijgt, omdat ie in je vriendenkring zit en je opent dat. Dan wordt je nadien doodgegooid met publicaties in die richting.
+1
Erik1979.
@Albert Altena vind ik ook dubieus. Ik heb Wagenknegt veel hoger als Omtzigt.
Erik1979.
@Albert Altena ik lees al heel lang op prikkebord. Ik wilde niet anoniem reageren dus daarom schreef ik nooit. Jij hebt gelijk over de bubbel in de media. Veel mensen geloven nog echt in de mainstream media. Mensen die een beetje gezond verstand gebruiken weten dat dat staatspropaganda is.
weurding
@Hans is Hobby boer als o a. Amerika zich niet met 40 45 bemoeit had hatten wir heute deutsch gesprochen jawohl
+1
Erik1979.
@weurding nu spreek je Engels op de belangrijkste universiteiten. Je hebt èèn Europa waarvan de wetgeving boven die van de landen staan. En je hebt een onverkozen leider die pijnlijk genoeg uit Duitsland komt 😂😂😂
+1
weurding
@Erik1979. Hilfe🤣
Albert Altena
@Erik1979. Engels is een vrije keuze.
Het bouwen van de muur echt vanuit een land die de vrijheid beknotte.
Erik1979.
@Albert Altena je kunt van ieder land wel wat vertellen waarom ze slecht zijn. Nederland slaven handel , Duitsland genocide in de tweede wereldoorlog, Amerika de indianen opgeruimd. Moet je ieder land afrekenen op hun verleden?
Albert Altena
@Erik1979. Het punt is bereikt dat ik niet meer reageer op jou.
Veel geluk in het leven!!!
Erik1979.
@Albert Altena jij past echt in deze woke tijdperk. Iedereen accepteren behalve als de mening van deze persoon niet past, dan moet je die cancelen. Ik wens je vooral veel wijsheid toe.
+1
@weurding Het is niet alleen Amerika die daar was , maar ook Engelse , Canadese ,Poolse en ddere landen , maar ook aan de andere kant de vele Russen die hun leven hebben gegeven in de 2 de wereldoorlog om de Duitsers te verdrijven . Dat hebben ze gezamenlijk gedaan en niet induviueel als land zijnde .
+1
weurding
@Hans is Hobby boer de Russen waren eerst wel op de hand van hitler
arie.j
Quote Reactie van @weurding:
de Russen waren eerst wel op de hand van hitler

Stalin was ook niets beter dan Hitler.
En dat Stalin in 2e Wereldoorlog massa's wapens éen goederen van Amerika kreeg om Duitsland te bestrijden dat Stalin ook heel snel vergeten
historischnieuwsblad.nl/lend-lease-act/
+2
weurding
@arie.j waren beide rijp voor een betonblok aan de voeten
@arie.j Stalin was nog erger,had veel meer doden op z,n geweten als Hitler ,maar daar wordt nooit over gesproken in de media,en wat denk je wat er in China nu dagelijks gebeurt met de Ugoren ,worden gewoon afgeslacht als donoren
+2
jordi 1455
Cvroegejr@online.nl">@Cvroegejr@online.nl Mao was de ergste (60 miljoen doden) en de VS werd goede vriendjes met Mao begin jaren 70 nadat de relatie tussen China en de sovjet unie verslechterde. Toen Vietnam in 1978 Cambodja binnen viel om de Khmer Rouge van Pol Pot die goede vrienden waren met de Chinezen ten val te brengen veroordeelde de VS de oorlog en voerden sancties in tegen Vietnam.
@weurding Dat kan zo zijn , De Duitsers vielen Polen binnenen , veroverden het , maar Stalin zag natuurlijk ook zijn kans om een deel van Polen in te nemen en dacht hierbij zo houd ik de Duitsers van mij af . Met operatie Barbarossa liep dat anders dan Stalin gedacht had .
+1
arie.j
Quote Reactie van @Hans is Hobby boer:
@weurding Dat kan zo zijn , De Duitsers vielen Polen binnenen , veroverden het , maar Stalin zag natuurlijk ook zijn kans om een deel van Polen in te nemen en dacht hierbij zo houd ik de Duitsers van mij af . Met operatie Barbarossa liep dat anders dan Stalin gedacht had .

Ja, ja, en heel Oost-Europa achter het IIzeren gordijn duwen in de ellende, enkel vanwege machtswellust. Dat zal jij ook wel weer goedpraten. Dat Stalin in 1939 ook Finland de oorlog verklaarde en vervolgs bezette en inpikte geef jij natuurlijk ook ook een draai aan. En alle deportaties in Rusland niet te vergeten. Poetin schijnt dat in Oekraine voort te zetten
Maar met lieden de beslist fout willen zijn is discussie eigenlijk vruchteloos
Hier heb je wat te lezen over die brave man, waar Poetin eigenlijk wat eerherstel in zijn land voor wil, Het is een lijst zonder einde van zijn misdaden
nl.wikipedia.org/wiki/…
@arie.j Over de oorlog tussen Rusland en Finland was een winteroorlog van 30 November 1939 tot 13 maart 1940 nl.wikipedia.org/wiki/Winteroorlog/
arie.j
Quote Reactie van @Hans is Hobby boer:
Ik ben er op tegen , want het is niet onze oorlog .

Als de VS dat destijds ook had gezegd, dan was Hitler en zijn bende hier de baas gebleven.
En je weet dat werd elk bezettingsjaar erger.
Baudet verheerlijk verder Poetin, hij vind een pure oorlogsmisdadiger fantatisch en hoopt dat hij zijn wrede oorlog wint.
Als je zo'n figuur stemt ,dan wil je de macht in Nederland aan iemand die de wrede misdaad verheerlijkt
En dat wil je alleen uit eigenbelang?
Erik1979.
@arie.j wat Thierry over Poetin zegt ben ik het ook niet mee eens. Ik had altijd respect voor Poetin gehad tot hij Oekraïne binnen viel. Nu staat hij op de zelfde niveau als De beide Bush Clinton Biden Hitler en andere naar mijn mening oorlog misdadigers.
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979.:
naar mijn mening oorlog misdadigers.

Die mening is nog al eens vreemd en gestuurd door eigen belang
Nou is dat laatste minder erg als het mmaar duielijk vermeld.
Verder heb ik aan mensen die beginnen over "de mainstream ,die per definitie fout is en leugens verkondigt " weinig boodschap.
Dat nijgt een beetje naar het toppunt van vooroordeel, en uit gemakzucht niet meer proberen naar feiten te kijken.
Terwijl mensen zoals Baudet en aanhang al helermaal niet deugen, maar dat telt blijkbaar niet
+1
Erik1979.
@arie.j wat doet de aanhang van Baudet dan verkeert? Geef eens voorbeelden.
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979.:
@arie.j wat doet de aanhang van Baudet dan verkeert? Geef eens voorbeelden

Als je niet aan de macht bent kun je in dit geval gelukkig weinig
+1
Erik1979.
@arie.j wij hebben hier de Grüne aan de macht. Ik zou graag willen ruilen met de fvd. De Grüne zijn na de tweede wereldoorlog de gevaarlijkste partij in Duitsland volgens ingewijden.
+1
Erik1979.
@arie.j de msm heeft ons over heel veel onderwerpen voor gelogen en de tegen geluiden bewust weg gelaten. Mooi voorbeeld zijn de stikstof leugens. Zonder Marianne Zwagerman zou het niet zo openbaar gemaakt zijn.
pieta
Quote Reactie van @Erik1979.:
beide Bush Clinton Biden Hitler en andere naar mijn mening oorlog misdadigers.

Ik zou Hitler in een ander rijtje zetten.
Erik1979.
@pieta wat die Amerikaanse presidenten allemaal uitgehaald hebben is echt niet goed te praten. Id Hitler is geen vergelijking. Maar de Amerikaanse presidenten en Poetin doen voor elkaar niet onder. Al weten we niet wat er exact overal afspeelt.
pieta
Quote Reactie van @Erik1979.:
Al weten we niet wat er exact overal afspeelt

Hoe kun je nou je mening zo panklaar hebben terwijl je tegelijkertijd blijkbaar beseft dat je niet van de hoed en de rand weet?
Erik1979.
@pieta daar heb jij volledig gelijk in. Ik ben zoekende. Ik ken net als de rest hier op prikkebord de waarheid niet.
arie.j
Quote Reactie van @pieta:
Ik zou Hitler in een ander rijtje zetten

Och hou toch op met die Erik, compleet gehersenspoeld
Of gewoon een iemand met totaal verkeerde idieen, en dan gaan klagen dat je met een reacttie op d man speelt.
Met zulk soort lieden aan de macht? dan zouden we van de regen in stortvloed onder water verdwijnen.
Dat hij Hitler in die rij zet komt wellcht omdat hij in het land van herkomst woont
+1
weurding
@arie.j die kwam uit Oostenrijk 🤣
arie.j
Quote Reactie van @weurding:
@arie.j die kwam uit Oostenrij

Hitler was van Duitse bloed , had in de 1e Wereldoorlog in het Duitse leger gezeten.
Was daar leider van de NSAP, pleegde in 1923 daar al een Staatsgreep enz. enz.
+1
Erik1979.
@arie.j stem jij nog op CDA? Hoop Scheffer heeft het zelfde gedaan als Poetin in Irak. Onder valse voorwendselen Irak binnen gevallen. Is hij mede verantwoordelijk voor! Thierry is niet verantwoordelijk voor dat Poetin daar binnen viel. Groot verschil.
Albert Altena
@Erik1979. Volgens mij ging het in Irak om het regime. Niet om land.
+2
Erik1979.
@Albert Altena onder valse voorwendselen binnen gevallen onder het mom van ze hebben kernwapens. Werkelijke reden zullen we nooit weten. Regiem chance is het Parade paartje van Amerika als baas van de Navo. Die hebben veel landen kapot gebombardeerd en in puin achter gelaten. Ons werd dan vertelt dat het slecht was voor de bevolking. Ik heb nog nooit gezien dat een bevolking beter geworden is van platgebombardeerde steden met ik weet niet hoeveel doden.
Albert Peters
@Erik1979. Hoe staat het met iouw cursus russisch
Erik1979.
@Albert Peters ik kan er beter weg blijven nadat ik Poetin vergeleken heb met Hitler 😂 (en andere oorlog propagerende presidenten) maar van die cursus is ook leuk, heb je er nog meer?
+1
Kars
@Albert Altena in irak ging het om de olie. Bush was aan de macht. Familie Bush zat in de olie. Dat is gewoon bekend.
Albert Altena
@Kars Het ging niet om de olie. Het ging om de macht die de olie zou kunnen geven aan een corrupt regime.
Erik1979.
@Albert Altena Amerika???
Kars
@Albert Altena vertel mij is hoeveel het regime is veranderd na jaren oorlog?
+2
jordi 1455
@Albert Altena Het regime moest wijken omdat Saddam Hussein de internatnionale handel voortaan in euro's ging doen in plaats dollars.
theguardian.com/business/2003/…

Maar oliebelangen speelden ook een grote rol.
edition.cnn.com/2013/03/…

Het is geen geheim dat landen de dollar te laten varen, waardoor de waarde van de Dollar daalt. Daarnaast bedraagt de Amerikaanse staatsschuld 31 triljard dat is 31 met 12 nullen er achter en dat is ten opzichte van het bnp is de staatsschuld 128%. Om dat in context te plaatsen Oekraine heeft een staatsschuld van 50,3% ten opzichte van het bnp, Nederland 48.6% ten opzichte van het BNP en Rusland doet het nog beter die heeft slechts een staatschuld 12,2% ten opzichte van het BNP.

en.wikipedia.org/wiki/Dedollarisation/
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979.:
@arie.j stem jij nog op CDA? Hoop Scheffer heeft het zelfde gedaan als Poetin in Irak. Onder valse voorwendselen Irak binnen gevallen. Is hij mede verantwoordelijk voor! Thierry is niet verantwoordelijk voor dat Poetin daar binnen viel. Groot verschi

Jij spoort gewoon niet
+2
Erik1979.
@arie.j ik sluit mijn ogen niet. Is beter als meerdere mensen eens de ogen zouden openen over de oorlogen die sinds de tweede wereldoorlog allemaal geweest zijn. Hoeveel mensen levens onder het mom van vrijheid en democratie brengen verloren zijn gegaan. Afghanistan en Vietnam zijn ook oorlogen die niet bepaald goed waren voor de mensheid...
+1
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979.:
@arie.j ik sluit mijn ogen niet. Is beter als meerdere mensen eens de ogen zouden openen over de oorlogen die sinds de tweede wereldoorlog allemaal geweest zijn. Hoeveel mensen levens onder het mom van vrijheid en democratie brengen verloren zijn gegaan. Afghanistan en Vietnam zijn ook oorlogen die niet bepaald goed waren voor de mensheid...

Als ik in jouw trant moet denken, dan zal jij wel door Poetin of soortgenoten betaald worden
+2
Erik1979.
@arie.j 😂😂😂 zou niet verkeert zijn. Helaas, nog niets gekregen. Btw heb je ook inhoudelijk iets te melden of moet het op de persoon.
Albert Peters
@Hans is Hobby boer bevriend met poetin?
+2
Erik1979.
@Albert Peters echt weer zo leuk links gelul. Als je het ergens niet mee eens bent ben je een nazi Poetin lover querdenker of ik weet niet wat jullie allemaal bedenken.
@Albert Peters Nee , ik ben niet bevriend met Poetin , maar toch zou ik wel een Duits biertje met hem willen drinken en dat wij dan in het Duits kunnen comminiseren .. Het probleem is wel dat ik niet naar Rusland kan afreizen vanwege ik niet gevaccineerd ben met dat Gen Therapie spul , die vanwege er een vaccinatie plicht is daar ,maar ook als ik naar Amerika wil , dus moet het op een andere locatie .
George
Quote Reactie van @Hans is Hobby boer:
. Het probleem is wel dat ik niet naar Rusland kan afreizen vanwege ik niet gevaccineerd ben met dat Gen Therapie spul , die vanwege er een vaccinatie plicht is daar ,maar ook als ik naar Amerika wil , dus moet het op een andere locatie .

Wie vraagt er nog naar of dat je gevaccineerd bent? Nu is het zo dat ik nooit in die landen geweest ben en er waarschijnlijk nooit zal komen maar ik zou niet weten waarom ze dat momenteel nog willen weten.
weurding
@George dacht idd ook dat je USA niet in kwam zonder
arie.j
Quote Reactie van @George:
Wie vraagt er nog naar of dat je gevaccineerd bent? Nu is het zo dat ik nooit in die landen geweest ben en er waarschijnlijk nooit zal komen maar ik zou niet weten waarom ze dat momenteel nog willen weten.

Nee, niet nodig
Wel oppassen dat ze je niet voor iemand van de Russische nationaliteit aanzien, dan kunnen ze je oppakken en naar het front sturen. Niet getraind daarvoor is geen bezwaar😢
Albert Altena
@arie.j Er zijn vijf Nederland elftal spelers naar huis vanwege een bacterie.
Zal wel weer een gedachte (fantasie) op volgen.
+2
Braboboer
SP, PVV, FVD vind ik meer protestpartijen.

Ken wel iemand die in het verleden vaak PVV stemde nu BBB met als argument dat de PVV toch nooit mee kan doen.

Maar als je ziet wie de grote verliezers zijn, zeker t.o.v. de tweede kamer verkiezingen zijn het toch echt de regeringspartijen waar een groot deel van de stemmers vandaan komt.
+6
matt
Media schrijft zoals altijd hun kant op,van de bbb af dus.
Het zijn gewoon slechte verliezers.
Afwachten wat de BBB waar kan gaan maken,maar ik weet nu wel dat
De meeste mensen,gewoon achter de boer staan. en een lekker stukje vlees
En zuivel weten te waarderen .
En niks van dat woke gedoe moeten hebben.
Erik1979.
@arie.j weet je nog ? De Cuba crisis? Toen hadden we JFK. Die hebben het gesust. Wat we nu doen is atoom machten tegen ons opzetten. Dat is heel onverstandig. Wij worden keihard de derde wereld oorlog in gedreven. En de mensen die daar wat van vinden zijn de idiote extremisten. Vroeger was je links als je voor vrede was. Nu een nazi. Rare wereld.
arie.j
Quote Reactie van @Erik1979.:
@arie.j weet je nog ? De Cuba crisis? Toen hadden we JFK. Die hebben het gesust. Wat we nu doen is atoom machten tegen ons opzetten. Dat is heel onverstandig. Wij worden keihard de derde wereld oorlog in gedreven. En de mensen die daar wat van vinden zijn de idiote extremisten. Vroeger was je links als je voor vrede was. Nu een nazi. Rare wereld.

Je blert maar een eind weg.
Waarom ben je die Duitse boeren bij je thuis niet wat aan het opstoken met je gekkigheid?
Zijn wij hier een prikbordvervuiler kwijt
Of hebben die je al verbannen?
pieta
Quote Reactie van @Erik1979.:
Vroeger was je links als je voor vrede was. Nu een nazi. Rare wereld

Dus je keurt wat Poetin doet af? Binnenvallen in Oekraïne bevorderde immers de vrede niet.
Erik1979.
@pieta ik had totdat Poetin Oekraïne binnen viel respect voor hem. Nu staat hij bij mij gelijk alle andere leiders die een land binnen gevallen zijn. Ik hoop alleen dat er eindelijk eens diplomatieke oplossingen gezocht worden. Het blijft maar escaleren.
+1
@Erik1979. Daarom moeten we ook geen wapens daar heen sturen
, maar onderhandelen .
Albert Peters
@Hans is Hobby boer bandieten kan je niet mee onderhandelen
+1
Erik1979.
@Albert Peters volgens mij reageer je op de verkeerde topic. Je moet bij de topic over het landbouw akkoord zijn.
weurding
@Albert Peters hooggeplaatste ook niet
+2
George
@weurding
Voor mij begint het er steeds meer op te lijken dat we vanuit Brussel genaaid worden door onze eigen mensen die daar zitten. Eerst verscholen ze zich altijd achter Brussel en dat het vanuit Brussel moest. Maar nu blijkt dan dat het van eigen volk zoals die Samson en Timmermans af komt.
+1
Kars
@George die kregen het hier niet voor mekaar. Daarom zijn ze naar brussel gegaan om hun wens ideeen wel door te drukken.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's pvda , dikke en bbb geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
76
DEELNEMERS
16
WEERGAVES
2.865
TREFWOORDEN