Dutch Dairymen Board stapt uit overleg Landbouwakkoord

De Dutch Dairymen Board (DDB) verlaat per direct de sectortafel melkveehouderij en kalverhouderij. DDB heeft geen vertrouwen meer in het Landbouwakkoord waar landbouwminister Piet Adema aan werkt.

Deel dit topic

Reacties

apel
Dat zou de rest ook moeten doen. Er gaat een andere wind waaien. Draai alles maar eens terug en dan van voor af aan beginnen. Industrie en luchtvaart eerst maar eens 65% reduceren en dan gaan we weer aan tafel. Groene stikstof voor grijs meteen verbieden.
casev2
Goede stap. Maar als ik heel eerlijk ben.... wist niet eens dat die nog bestonden.... Wie vertegenwoordigen zij nog?
+1
cornelissen
@casev2 Ben er nog lid van.
Bennie Stevelink
@casev2
Quote:
Wie vertegenwoordigen zij nog?

Zij vertegenwoordigd de melkveehouders met chronische kwaliteitsproblemen.
Erik1979.
@Bennie Stevelink mag dit op dit forum? Jij maakte Eva Vlaardingenbroek een tijdje terug al uit voor nazi. Bij veel forums is dit soort uitspraken niet toegestaan.
matt
@Erik1979. klopt “Eva Braun” noemde hij daar Bennie mag dat.
Bennie Stevelink
@Erik1979. gisteren zag ik op de NOS-app dat een groeiende groep moslims op FvD stemmen. Baudet heeft zijn standpunten over de Islam in Nederland al op aangepast. Hij zoekt zijn politieke toekomst in toenemende mate bij moslims.

Wat vinden wij daarvan??????
Twentsch Land
Daar kunnen we het zelfde van vinden gelijk aan al die partijen die fors verlies hebben geleden en nu ook hun koers willen wijzigen.

Even voor alle duidelijkheid ... sta niet achter baudet zijn wanen.

@Bennie Stevelink
Erik1979.
@Twentsch Land ik sta vol achter FvD, voor 100% . Mensen die dat niet goed vinden zijn juist de mensen die andere uitsluiten.
Twentsch Land
Heb je zelf wel hoe verschillend je schrijft !

@Erik1979.
Erik1979.
@Twentsch Land Dit begrijp ik niet?
Erik1979.
@Bennie Stevelink Thierry heeft veel fouten gemaakt. Wat ik goed vind is dat die dat toegeeft. Over moslims zat hij fout, de mening die hij de laatste jaren heeft waardeer ik. Hij heeft veel bij geleerd in de coronatijd. Hij sluit nu geen mensen meer uit op mening geloof of afkomst.
+1
frank post
@Bennie Stevelink ik snap werkelijk niet waarom juist jij zo sterk polariseert en wat je er mee wilt bereiken?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , piet , ddb , kalverhouderij , piet adema en landbouwakkoord geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
992