Langer de tijd nemen voor stikstof? 'Dan gaat de economie op slot'Quote:
In de wet is vastgelegd dat de stikstofuitstoot in ons land in 2035 gehalveerd moet zijn. Maar het kabinet wil dat naar voren trekken: naar 2030. De BBB van Caroline van der Plas ziet daar niets in en wil dat de boeren meer tijd krijgen. Deskundigen waarschuwen dat dat grote consequenties kan hebben voor de economie.

Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
Mooi ... laat de economie maar mooi even op slot.
+5
Kars
@Twentsch Land dies al in mekaar aant klappen van dat bijgeprint geld
+1
Stormwind
WSN repareren, kdw eruit en drempel waarde naar 1 mol of nog beter 10 mol.
+3
Melkboer16
Om mijn part klapt de hele boel uit elkaar. Onnodige onmogelijke regels hebben het rijkste land van de EU op slot gezet.
En dan laten we ons de wet voorschrijven door een stelletje eurocommissarissen uit een voormalig oostblokland.
Theo61
@Melkboer16 prikkebord.nl/topic/304051/ soms gebeurd dat omdat het nodig is 😀
+1
Albert Altena
Wetten kunnen na beter inzicht altijd veranderd worden.
Is al vele malen gebeurd.
Als de wil er maar is.
Braboboer
Limburgse CDA gedeputeerde van Toorenburg zei vanmorgen bij WNL op zondag al dat de provincies 2030 toch al nooit gaan halen, dus waar maken ze zich weer druk om.

Ook CDA gedupeerde Drenth in Gelderland roept al langer dat 2030 niet haalbaar is.

Er is blijkbaar een grote BBB winst nodig voordat het in Den Haag eens doordringt wat er door de provincies al continu geroepen wordt.
+2
nitevd
Dus volgens Frits Wester moeten de boeren onder de bus gegooid worden om de economie te laten groeien en natuur te redden! Laten we dat eens van een andere kant bekijken: De de economie niet te groeien, want dan hoeven er minder arbeidsmigranten te komen en dus ook minder huizen gebouwd te worden. Verder is er dan ook minder verkeer.. Daar is de natuur pas echt mee gebaat (en ook nog eens aantoonbaar)
+1
spotmelker
Deskundigen?? Uit het onbenullenlegioen zeker 😄 Gemakshalve vergeten wat (te) hoge consumentenprijzen voor voedsel, energie en arbeid voor de economie betekenen? Stakingsgolf is net begonnen....
kanniewaarzijn
@spotmelker Iedereen die tot 10 kan tellen is deskundig.
+5
spotmelker
@kanniewaarzijn En daarboven ben je wetenschapper in dit land.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's economie , stikstofuitstoot , bbb , caroline van der plas en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
1.617