Kabinet stopt met aanleg wegen en spoor: stikstof zet streep door plannen

DEN HAAG - Voorlopig worden vrijwel geen nieuwe wegen en spoorlijnen in Nederland aangelegd. Door de stikstofcrisis, een personeelstekort en stijgende prijzen ’kunnen we op korte termijn geen nieuwe plannen voor de aanleg van infrastructuur uitvoeren’. Die harde boodschap heeft minister Mark Harbers (Infrastructuur) na afloop van de ministerraad afgegeven.

Meer: telegraaf.nl/nieuws/817618882/…

Deel dit topic

Reacties

+4
mlkvhoudr
Met de p van poppenkast
+6
Frans1
@mlkvhoudr idd. Ff aan bbb laten weten dat ze door willen met het huidige beleid. Oftewel, weer die arrogantie waarop ze juist zijn afgerekend🤮
Nevergiveup
Tuut tuut dat is snel beslist
+11
de Tank
Jankerds, ga aan de gang en herstel de belachelijke wetten die je zelf opgesteld hebt. Neem wat krimp veehouderij betreft de geleidelijke weg, stel sukkels.
+2
Frans1
@de Tank 🤣🤣 zo uitgesproken heb jij nog niet vaak gereageerd🤣🤣
+2
de Tank
@Frans1 ach ja, ik geef mensen graag de kans zelf dingen op te lossen, dit volk is wel heel hardnekkig...
+1
mlkvhoudr
@de Tank goed plan 🙂
-Jan-
@de Tank Ze kunnen gewoon niet tegen hun verlies maar zijn hard op weg een zondebok te zoeken in het brede publiek door hun stemgedrag
+2
hans-hans
-Jan-
@hans-hans Hij kan het lekker inwrijven en ben het met hem eens maar caroline ging daar goed mee om

Er gaan veel baantjes van het pluche geschoffeld worden
matt
@-Jan- Die youri albrecht die wou ook wat zeggen man man....
En hij dacht zelf dat hij gelijk had,dat zag ik aan zijn kop.
+1
mlkvhoudr
@matt hij had toch ook gelijk ik ben al best ver met mijn miljard, er mist nog slechts 1 miljard
+3
Kars
@matt die bij op1 gisteravond? Bah bah walgelijke vent. Die miljard aan de NPO is stop zetten. Standaard 4 nitwitten tegen en rechts bewinds persoon. Lijken net Marokkanen alleen kunnen ze niet winnen
+2
Braboboer
"Voorlopig worden vrijwel geen nieuwe wegen en spoorlijnen in Nederland aangelegd. Door de stikstofcrisis, een personeelstekort en stijgende prijzen ’kunnen we op korte termijn geen nieuwe plannen voor de aanleg van infrastructuur uitvoeren"

Denk dat het vooral door de laatste 2 komt maar stikstof wordt weer genoemd zodat de BBB/ de boeren als zondebok aangewezen kunnen worden.
+2
casev2
Personeelstekort? Waar dan? Als ik de stemming in het grondverzet een beetje peil, zijn ze allemaal als de dood voor de komende winter, aangezien er heel veel plannen zijn uitgesteld, en grote werken in de regio die dit jaar aflopen
Weidezicht
@casev2 juist, zo druk is het niet. Machines zat, alleen grondwerkers schaars. Maar stikstof is het grote punt.
HansBa
Onderhoud ook veel beter, er zijn wegen zat!
+2
Marco de 1ste
Slechte verliezers vak K wat een zure druiven. Ze hebben het zelf over zich afgeroepen. En maar volharden in hun eigen gelijk. En nu "tis de schuld van BBB dat er geen spoor aangelegd kan worden"
Volgende week gaat de stekker uit het kabinet RutteXX over links in 1e kamer is er geen meerderheid. Taart van Attje en Klaver kan de ijskast weer in.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof , harbers , den haag , stikstofcrisis en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!