Milieuorganisaties waarschuwen: ’Nederland loopt vast op stikstofcrisis met BBB-beleid’

De messen worden al weer geslepen door de "boerenhaters":

DEN HAAG - Nu de stofwolken zijn opgetrokken en BoerBurgerBeweging (BBB) de vlag kan uithangen, slijpen de milieuorganisaties de messen. De verkiezingswinst is knap volgens Natuur & Milieu, maar ze benadrukt dat haar organisatie zich blijft inzetten om het stikstofprobleem aan te pakken.

Quote:
MOB waarschuwt dat ze al tal van rechtzaken heeft gewonnen. Nederland zal vastlopen op de stikstofcrisis, als de winst van de BBB ertoe leidt dat stikstofbeleid niet doorgaat, zegt voorzitter Johan Vollenbroek van Mobilisation for the Environment (MOB).

Meer: telegraaf.nl/nieuws/339446763/…

Deel dit topic

Reacties

+9
Twentsch Land
Niet Nederland loopt vast !

De milieu organisaties lopen vast !
Nevergiveup
Ehh denk dat het vast zat en er nu hopelijk een opening komt op naar 7 mol zoals onze buren zou ik zeggen
+10
spotmelker
Wet aanpassen, Aerinietus e.d. er uit en de subsidiekraan naar al die clubjes dicht! Geld naar zorg, toeslaggedupeerden en Groninger woningen. Stikstofprobleem opgelost en kiezers niet bedrogen.
+8
Kars
@spotmelker en tbo s pas subsidies verstrekken bij kwaliteit en niet kwantiteit natuurbeheer. Slechte staat van natuur door verkeerd beheer. Gewoon subsidiekraan dicht draaien. Moet jij is opletten hoe snel ze omdraaien!
Albert Altena
Zo te horen blijkt dat ze al te lang hun zin gekregen hebben.
+3
Limburgs boertje
Burgers waarschuwen: MILIEU organisaties worden als plaag gezien, en mogen bejaagd worden
Erik1979.
Misschien is de belangrijkste eerste stap. Proberen subsidie stop te zetten van deze organisaties. Moeten ze wel meerderheid hebben in de tweede kamer. Maar ze kunnen proef ballonnetjes op gaan gooien. Testen of vvd en cda weer bij zinnen komen. Weet de bevolking bij de volgende verkiezingen of ze volledig van de kaart geveegd moeten worden.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's milieu , natuur , stikstofbeleid , stikstofcrisis , boerburgerbeweging , bbb , mob , stikstofprobleem , johan vollenbroek , vlag en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
1.758