Van der Wal: stikstofbeleid zal hoe dan ook overeind blijven

Hoewel veel burgers met hun stemgedrag hebben aangegeven problemen te hebben met de stikstofplannen van het kabinet, verwacht stikstofminister Christianne van der Wal dat een groot deel van het stikstofbeleid overeind zal blijven.

Deel dit topic

Reacties

+1
kanniewaarzijn
Ze noemt het consequent "stikstofbeleid", maar je kunt in het stukje tekst voor iedere keer "stikstofbeleid" "boeren opruimen" invullen.
Albert Altena
@kanniewaarzijn Ze zal ook wel een verstokt vegetariër zijn, want uit die hoek komt ongeacht de partij de grootste aanvallen op de veehouderij.
+1
Nevergiveup
@Albert Altena misschien raar gezegd , maar eigenlijk heeft ze ook wel beetje beginnende dementie verschijnselen lijkt het. Er zit een soort lijn in van voorlezen in de kamer wat ze niet begrijpt , en wat ze zelf zegt de hele tijd al pruttelend voor de media. Ze begrijpt er nu ook helemaal niks van 🤷
+1
Nevergiveup
Democratisch verliezen valt toch niet mee voor vd Wal , wanneer zou ze gaan Huilen
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Nevergiveup:
wanneer zou ze gaan Huilen

Het doet haar vast wel wat...als mens 😂
+3
Bekkink
Plaat voor de kop, dat heeft zij
Limburgs boertje
Jazeker bij de wallen gaat het gewoon door bbb kan toch geen vuist maken tegen links
Kars
Weet je, van der wal heeft zich zo resoluut gepresenteerd dat ze dit beleid uit gaat voeren. Dat als het niet doorgaat, mevr van de wal de grootste verliezer is. Ze probeert haar hachje te redden.
spotmelker
@Kars het hoogste resultaat van de meest zinloze ministerpost 😁

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's burgers , stikstofbeleid , stikstofminister , christianne van der wal , stikstofplannen en van der wal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0