Beter voor Natuur & Boer-melk AH naar 100 procent natuurinclusief

Supermarktketen Albert Heijn wil de melk die wordt gebruikt voor Beter voor Natuur & Boer-zuivelproducten alleen nog van 100 procent natuurinclusieve melkveebedrijven. Ook komt er meer focus op weidegang en is er meer aandacht voor de mobiliteit en de uiergezondheid.

Deel dit topic

Reacties

apel
Dat zal dan wel een dikke plus van een cent of 5 opleveren.......
ted9
Elk jaar een tandje erbij elk jaar de duimschroeven een stukje verder aandraaien. Je moet er maar tegen kunnen.
sorry
Wie kan het verst pissen....
+1
mlkvhoudr
Ik ben poos terug naar natuurinclusief bedrijf geweest, nu vind ik het hier met al die bos ook behoorlijk natuurinclusief maar ik ben erg benieuwd wat dan de voorwaarden zijn in dit geval want bedrijf waar ik was had 2 schaapjes per hectare
mlkvhoudr
@mlkvhoudr opvallend wel dat aware er een beetje uitgewerkt word, ik dacht dat het hun concept was
+1
robbies
@mlkvhoudr omdat de meerprijs niet uit de markt gehaald wordt. Je zag dat ook bij PP; eerst exclusiviteit voor RFC, daarna mocht elke melkverwerker het label voeren. Gevolg: ze gaan elkaar weer beconcurreren, alleen in een hoger segment.
Putjeschepperr
@mlkvhoudr morgen wete we meer
+1
Braboboer
Ik lees camera’s in de stal om de klauwgezondheid te beoordelen en te verbeteren.

Nou laat die 5 cent maar zitten als het zo moet.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , natuur , weidegang , melkveebedrijven , uiergezondheid , albert heijn en natuurinclusief geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
1.437