Martin Scholten doet mee met de waterschapsverkiezingen voor het CDA

Hij legt hier uit waarom hij zich hiervoor wil inzetten:

Door Martin Scholten:

Ons waterschap is actief in een landbouwgebied, dat van grote waarde is. De landbouw heeft ons gebied gevormd en karakter gegeven. De landbouw biedt ons niet alleen voedsel van hoge kwaliteit maar ook een aantrekkelijk, natuurrijk en klimaatbestendig landschap.

Ik kom van Wieringen en draag de landbouw én het landschap een warm groen hart toe. Als voormalig directeur van de Wageningen University & Research en als strategisch adviseur (o.a. in de commissie Remkes) heb ik veel kennis over een verdienstelijke landbouw met toekomst.

Het is van groot belang dat we onze landbouw koesteren en perspectief bieden. Goed waterbeheer zorgt dat er voldoende en schoon water is voor de landbouw én voor de natuur, in een goed samenspel. Daar wil ik mij keihard voor inzetten.

Stem daarom bij de waterschapsverkiezingen op het CDA, voor lokaal maatwerk in ons Waterschap

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Martin Scholten nr 2 CDA Noordholland (Waterschap)

Reacties

+2
hans1980
Een stem op het cda is een stem op d66
De enige manier om wat te winnen is een meerderheid in eerste kamer
Dus bbb of pvv of ja21 of fvd
+3
producent
@hans1980
Je kunt 2 stemmen uitbrengen en het waterschap heeft niets met de eerste kamer te maken, op 2 verschillende partijen stemmen is dus goed mogelijk........
+1
@producent laat ze eerst die egoïstische door eigen belangen verziekte top van het CDA maar eens totaal opschonen en door justitie beoordelen. Eerder krijgen ze van mij geen stem meer voor welke verkiezing dan ook.
Jan3
Dit betekent dus bij Waterschap De Dommel stemmen op Lijst 6 Werken aan Water.
We zijn een partij die gebruikt maakt van boeren verstand met 2 boeren bovenaan de kieslijst.
Meer info: www.werkenaanwater.com
weurding
Als iedereen die meedoet aan de verkiezingen mbt waterschap hier een uitleg moet geven wordt het bar druk, en te laat ook, heb al gestemd😅
Grasbaal
Met deze projecten is Martin ook betrokken

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's water , landbouw , groen , waterschap , cda , natuur , landschap , voedsel , toekomst , kennis , waterschapsverkiezingen en martin scholten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!