Harbers wanhopig op zoek naar stikstofoplossing en geld voor Schiphol



Quote:
In de Tweede Kamer hield minister Mark Harbers (I&W) vol dat Schiphol zelf verantwoordelijk is voor de aanvraag van een natuurvergunning. Maar nu blijkt dat I&W wanhopig op zoek is naar geitenpaadjes…

Deel dit topic

Reacties

kanniewaarzijn
Ik meende dat Schiphol de natuurvergunning inmiddels had door opkopen van 12 boerderijen?
+2
BertK
@kanniewaarzijn Ze zien een mogelijkheid waardoor NH3 niet meer uitwisselbaar is met NOx? Omdat Aerius niet geschikt blijkt voor omrekening van individuele N-emissie van de één naar de ander?

Harbers zijn club gaat er blijkbaar al vanuit dat 25km sneuvelt en de 900mtr ook. Aerius verandert iedere keer weer, daardoor zegt zo'n berekening steeds minder, een rechter gaat dan ook een keer twijfelen of dat wel bewijs is.
LNV droomt nog even verder.

Als de stikstofwetgeving niet zoveel ellende bracht, konden we er om lachen.
+1
Twentsch Land
Kortom, opkopen rond .... kan sneuvelen......rest nog maar 1 ding en dat is landelijk generiek korten om de idiote plannen die ze hebben toch te realiseren.

@BertK
cs-agrar
Quote Reactie van @BertK:
Aerius

houd juridisch geen stand, dus waardeloos
+5
Nevergiveup
Onze beleids makers hebben zich nogal verkeken op het stikstof verhaal om de Boeren op te ruimen .....
+3
hoest
@Nevergiveup ja dat is wel een baalmomentje voor ze geweest toen ze daar achter kwamen
+2
Theo61
@hoest deze ook 😀 Een deel van de hoop is gevestigd op het elektrificeren van de bagagekarretjes, maar of dat veel zoden aan de dijk zet, mag worden betwijfeld.

Overigens ontkomt Schiphol sowieso niet aan die elektrische karretjes, omdat de Arbeidsinspectie deze gaat verplichten om de kankerverwekkende uitstoot voor platformmedewerkers terug te brengen. Daarmee mag Schiphol deze maatregel niet meer als ‘additioneel’ of ‘extra’ bestempelen en kan de vrijkomende stikstofruimte volgens de wet niet meer worden ingezet voor stikstofcompensatie.
+2
hoest
@Theo61 Geweldig toch 😂
matt
Dat word snijbranders…oh nee stikstof 😱 correctie elektrische plasmasnijders bestellen,voor harbers 🙂))
jan w
Vorig jaar heeft Schiphol nog 62 miljoen euro subsidie gehad voor juridische voor de stikstofaanpak. Hebben ze dat dan al op!!!!!!
jan 10
Quote Reactie van @jan w:
Vorig jaar heeft Schiphol nog 62 miljoen euro subsidie gehad voor juridische voor de stikstofaanpak. Hebben ze dat dan al op!!!!!!

Daar heb je nog geen boeing voor,is gewoon klein geld.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's tweede kamer , harbers , schiphol en geld geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0