Het gaat goed in de duinen, dus er is geen stikstofprobleem. Of toch wel?

Natuur lijdt niet altijd onder stikstof, denkt de BBB. Kijk maar hoe goed het gaat met het Noordhollands Duinreservaat, aldus Caroline van der Plas. Drinkwaterbedrijf en natuurbeheerder PWN reageert verbaasd. Hoe zit het? AD, de regionale titels, Nieuwscheckers en Pointer (KRO-NCRV) zoeken het uit.

Deel dit topic

Reacties

+2
Eers kiek´n
Wat opvalt is dat ze constant onderzoeken wat de BBB roept... als bijv Tjeerd weer onzin uit kraamt of Paternotte een dode boom opzoekt voor een foto doen ze niet zo hun best om te kijken hoe het echt zit. Verder krijgen ze bakken geld voor natuurbeheer daar mag je idd iets voor doen. Na 15 maart zal het wel weer rustig worden.
+2
BertK
De primaire functie van onze duinen is zeekering, daarna waterwinning (bij den Haag). Natuur is slechts bijzaak.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof , natuur , bbb , caroline van der plas en stikstofprobleem geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0