VanDrie trekt handen af van noodlijdend Gosschalk

De VanDrie Group neemt geen meerderheidsbelang in de Exportslachterij J. Gosschalk en Zn. B.V. uit het Gelderse Epe. Een intentieverklaring voor de verwerving van dit belang is ontbonden door de exportslachterij, nadat een Deense afnemer van Gosschalk failliet werd verklaard.

Deel dit topic

Reacties

JohnDeere7serie
Die halen het einde van de week niet.
Jannus
@JohnDeere7serie slachterij heeft zelf de stekker eruit gehaald dat kan positief zijn
JohnDeere7serie
@Jannus voor wie? Dat de curator straks in ieder geval niet bij v3 kan aankloppen.
Jannus
Quote Reactie van @JohnDeere7serie:
voor wie?

Soms zijn er andere wegen en mogelijkheden
Weidezicht
@JohnDeere7serie ben er ook bang voor, maar hoorde ook van veehandelaar, dat hij keurig aan het eind vd week zijn door hem gelverde 40 koeien had ontvangen. Hij had geen angst.
Porky
@JohnDeere7serie zijn ze al failliet dan? Als er een grote afnemer failliet gaat is dat niet prettig, maar er is altijd nog zoiets als een export verzekering, die je dekking geeft mocht er een buitenlandse afnemer over de kop gaat, en omdat de van 3 tjes zich terug hebben getrokken wil dat nog niet zeggen dat de boel verloren is.
Porky
Ze draaien nog, en angst is een slechte raadgever, de vleeshandel is altijd een aparte wereld geweest.
+1
cs-agrar
V3 is ook wel groot zat

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's failliet geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN