Is BBB klaar voor het pluche, of klapt het als een tweede Forum uit elkaar?Quote:
Overijssel wacht opnieuw een politieke aardverschuiving. Net als vier jaar geleden zal een nieuwkomer zeer waarschijnlijk vele zetels binnenslepen. Woensdag zal de BoerBurgerBeweging de rol van Forum voor Democratie overnemen. Na het chaotisch uit elkaar klappen van FvD is de vraag: hoe groot is de kans dat BBB hetzelfde lot wacht? Is de partij klaar voor het besturen van de provincie? Drie experts blikken vooruit. “Ik denk niet dat ze regeringsverantwoordelijkheid kunnen dragen.”

Deel dit topic

Reacties

+2
Twentsch Land
Nog even framen.
+1
Greetje
@Twentsch Land alle media gaan vandaag nog één keer los
Erik1979.
.
+3
Albert Altena
De structuur van de BBB is duizendmaal beter.
Maar zo'n rapport bewijst weer hoe bang ze zijn.
Toen ik het artikel las en begreep dat de schrijvers ook in de ecobijbel geloofden, ben ik afgehaakt, want ervaring leert de zinloosheid.
+5
-Jan-
Quote Reactie van @Albert Altena:
De structuur van de BBB is duizendmaal beter.

Caroline gaf al aan 3 jaar bezig te zijn naar dit moment en gezien haar ervaring afgelopen tijd in de 2e kamer voorzie ik dat het altijd beter kan gaan worden of beter gezegd,:Het kan niet slechter
+1
kanniewaarzijn
"Weet je als kiezer op wie je stemt? Wat die mensen kunnen en of ze er voor de beweging of zichzelf zitten?"

Dat vraag ik me bij de gevestigde partijen nu ook altijd af.
+3
Greetje
@kanniewaarzijn De Volkskrant gaat vandaag ook nog een keer helemaal los op de BBB. Te triest voor woorden eigenlijk, maargoed. Totnutoe hebben ze 1 zetel in de tweede kamer en verder helemaal nog niks. Terwijl hun geliefde d66 aan de macht is. Waarom dóe je dan niks?? Behalve de puinhoop groter maken? Als er één zaak failliet is, is het wel stikstof gebruiken om Nederland te herinrichten
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Greetje:
Als er één zaak failliet is, is het wel stikstof gebruiken om Nederland te herinrichten

Klopt. Terwijl iedereen het spelletje allang doorziet, gaan ze gewoon door met het stikstofgeneuzel.
BertK
Hier zie je op de BBB lijsten ook mensen staan die vroeger voor andere partijen actief waren, hoe is dat bij jullie? Ervaring is best wel aanwezig, niet alleen op de lijsten, maar ook achter de schermen.
frank post
@BertK ben bang dat de bbb harder groeit dan ze kunnen bijbenen in mensen met kwaliteiten, van grotere partijen word meer verwacht dan one issue partijen je moet dan nationaal, provinciaal en (lokaal) ook in eens standpunt hebben op heel veel terreinen. Hoop van harte dat ze dat lukt.
Wat betreft mensen van andere partijen….dat is hier ook, staan mensen op die aflopen drie verkiezingen iedere keer opstaan maar dan wel iedere keer voor andere partij heb daar wel m’n vraagtekens bij.
Hans van Bergen
FvD haalde met 13 1e kamer zetels ms wel de grootste overwinning ooit maar binnen 2 uur na de verkiezingen schopte Baudet iedereen alweer buiten. Want tja veel werk dat was duidelijk niet de bedoeling
+3
-Jan-
@Hans van Bergen Denk dat Caroline wel iemand is die haar poppetjes aan het werk weet te krijgen of bbbeter gesteld,ze kan het delegeren
+1
Twentsch Land
BBB Overijssel lijkt mij wel met de nodige aandacht en zorg in elkaar gezet.....kan natuurlijk altijd een kikker bij zitten maar denk persoonlijk dat dit team het redelijk een zal zijn.
+1
komelker 2
Caroline for President
+1
Erik1979.
@komelker 2 liever niet. Laat ze Pieter vragen. Laat Lientje voor Nederland zorgen en de vrede binnen de kamer bewaren. Daar is ze goed in en met zoveel verdeeldheid is dat nodig. Pieter heeft breed vertrouwen en statuur. Maar Femke als minister van landbouw lijkt mij geweldig.
Koetje33
Veel stemmen aan de BBB zullen ook proteststemmen zijn. De tijd zal het leren of ze dit aan kunnen en of de populatie ook zo groot zal blijven.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boerburgerbeweging en bbb geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
16
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
1.628
TREFWOORDEN