VVD : "Laat ze niet winnen" campagne reclame

Deel dit topic

Reacties

+3
demelkboer
Met dit spotje geef vvd aan dat ze het gevoel met de maatschappij is verloren.

"VvD de partij voor als u het toch al goed had"
+5
Ted6
Een beschamend spotje, als je zo stemmen moet werven............
jpls
@Ted6 In Amerika proberen ze op deze manier ook stemmen binnen te halen, met modder gooien en elkaars verleden uitpluizen om maar iets negatiefs te vinden.
+1
j h p
En nog steeds niet de hand in eigen boezem steken en zich afvragen waarom er zoveel mensen zo ontevreden zijn over de politiek. Geldt voor meerdere partijen en ze durven zich nog steeds volksvertegenwoordigers te noemen.
+6
George
Ik ben tegen het politiebusjes schoppen of iets vernielen of andere manieren van rellen , maar ik ben wel voor de boeren , tegen de massale asielzoekersinstroom , en voor Zwarte Piet , dus VVD wordt 't niet! En CDA niet , en D66 wordt het ook niet evenals de Christen Unie die het niet wordt want de laatste paar jaar hebben we ook al lijkt het nog maar pas Caroline v d Plas. Maar ook hebben we gelukkig nog Geert de tegenhanger van die ex NZO infiltrant Tjeert.
hans-hans
Hoop dat dit filmpje gedeeld wordt
+3
Peiling door Leeuwarder courant van vandaag .
De Leeuwarder Courant heeft een peiling gehouden in Fryslan; een peiling die heel opmerkelijk is omdat deze laatste peiling zo kort voor de verkiezingen laat zien dat FVD enorm in de lift zit. Uit het onderzoek van de krant blijkt namelijk dat maar liefst 12% van de Friezen op Forum voor Democratie (FVD) gaat stemmen. Daarmee is de partij de tweede partij van de provincie... Oh, en die 12% is ook nog eens vrijwel gelijk aan de 13% die FVD kreeg in 2019 toen de partij de grootste van het land werd.
Jannus
@Hans is Hobby boer Rutte bij wnl gezien?kletst alle kanten op
+1
Nevergiveup
@Jannus 26 letters en 10 cijfers gegeten die ze continu uitbraken zonder er één inhoudelijke eerlijke zin van te maken 🤮
Melkboer16
Peilingen blijven peilingen, al decennia lang zie je dat de PVDA vlak voor de verkiezingen groeit.
Daarmee hoopt de vaak linkse peilers zoals de Hondt een winning mood te creëren.
Zal ook dit keer niet lukken en zeker niet met de Rode Kmer erbij.
Woensdagavond/donderdagmorgen weten we het

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's reclame en vvd geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN