Kortier mechanisatie neemt Wensink Ruurlo over, Klein Hesselink stopt



Claas-dealer Wensink Ruurlo is 1 maart overgenomen door Kortier mechanisatie uit Bentelo, meldt het bedrijf in een persbericht. Dick Wensink, de eigenaar van Wensink Ruurlo, is vanwege gezondheidsredenen in de herfst gestopt met de mechanisatie- en constructiewerkzaamheden.

Deel dit topic

Reacties

+2
JD 6110
Vroeger kochten wij de machines altijd daar. Op de Trekkers na. Vaak mee geweest als kleine jongen als papa een nieuwe maaier of wat dan ook gekocht had. Altijd op woensdag middag ophalen 😎
Jotke
@JD 6110

Is dat ook een ex John Deere dealer?

Dacht toen ik las, "is vanwege gezondheidsredenen in de herfst gestopt met de mechanisatie- en constructie werkzaamheden" dat de beste man alleen werkte maar was een klein LMB zonder opvolging?
+1
JD 6110
@Jotke nee geen John deere dealer. Die kochten we bij wolterink Beltum.
Hun verkochten toen Renault en claas en veel kuhn en trioliet en niemeyer. Geen opvolging inderdaad
Jotke
@JD 6110

Aah oke.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden herfst , mechanisatie en wensink geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0