Landbouw- en voedselexpert Louise O. Fresco: "Stikstofprobleem is politieke keuze" - PAL NWS



Quote:
België en Nederland zijn zélf verantwoordelijk voor de (politieke) problemen rond stikstof. Dat zegt de Nederlandse wetenschapper en schrijver

Deel dit topic

Reacties

+2
hypotheekboer

+1
Groen1
@hypotheekboer
hypotheekboer
@Groen1 netjes gesproken. Je ziet het aan de lichaamstaal van de andere parlementariërs daar, het interesseert ze geen kloten, net als hier. Te beroerd om zich erin te verdiepen en op hun bek te gaan.
+2
cs-agrar
En zo simpel is het..
j h p
Kort samengevat, de stikstofcrises is een politieke keuze doordat natuurorganisaties een te grote stem in het beleid hebben gehad.
demelkboer
nieuweoogst.nl/nieuws/2023/…

Een van de wensen van het landbouwcollectief en daarmee ook van LTO Noord, is dat men met een kwantitatieve gelijkwaardigheid aan tafel wil zitten. 'We zien bij een aantal andere processen dat er een groot scala aan belangenverenigingen meepraat, terwijl de landbouw vrijwel de enige partij is die moet leveren en inleveren. Dat vinden we niet evenredig', aldus Zoet.

De landbouw ziet nu hoe ze in Overijssel maar natuurlijk ook Landelijk bij Adema bij de bok is gedaan.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN