Rabobank: Melkprijs blijft nog wel even dalen


Quote:
Op de zuivelmarkt is sprake van een mismatch tussen vraag en aanbod, zo signaleert Rabobank in een nieuwe kwartaalupdate. Hoewel de markt niet meer zo sterk ...

Deel dit topic

Reacties

+4
Putjeschepperr
Sinds wanneer heeft rabobank verstand van de melkprijs?
T60401
@Putjeschepperr Verstand van rente hebben ze ook al niet. Afgelopen maand vertelde een mannetje van de rabo dat de verwachting was dat de rente ging dalen. Afgelopen week hoor ik toch heel andere geluiden van de ecb.
Vdejong
prikkebord.nl/topic/303269/
Dit bericht was van gisteren toch?
Porky
Allemaal volgevreten figuren die zo af en toe laten horen dat ze er nog zijn , maar zelfs het weer van gisteren nog niet kunnen voorspellen, maar wel goed hun zakken vullen,dat dan weer wel.
weurding
Stumpers, zou gelijk iedereen in bijzonder beheer gooien, gruwelijke graaiers

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , melkprijs , rabobank , zuivelmarkt en nieuws geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1.816