Stikstofwet van kabinet krijgt geen steun van oppositie

De stikfstofwet van het kabinet in zijn huidige vorm kan niet rekenen op steun van de oppositie in de Tweede Kamer, en ook niet van JA21 in de Eerste Kamer. GroenLinks, PvdA en SP vinden dat sectoren als industrie, mobiliteit en luchtvaart evenredig moeten bijdragen aan de stikstofreductie. Zij willen niet dat alleen de landbouw ervoor moet zorgen dat het land niet helemaal op slot gaat, zo bleek tijdens een verkiezingsdebat bij het tv-programma Buitenhof.

Deel dit topic

Reacties

apel
Tja het is verkiezingstijd
Twentsch Land
Dat is het maar het is ook een duidelijke uitspraak, eind volgende week weer intrekken maakt het een ongeloofwaardige partij.

@apel
hans-hans

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , pvda , groenlinks , tweede kamer , ja21 en luchtvaart geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0