Universiteit wageningen

Weet er niet heel veel van maar krijg wel steeds het idee dat de universiteit in Wageningen er zeker niet voor de boeren is..
Worden ze geselecteerd op een lidmaatschap op Groen links of D66?

Deel dit topic

Reacties

+2
koe-boer
Volgens mij zitten er ook bijna geen boerenjongens meer op school in Wageningen
cjw73
@arnold das niks nieuws. Heb het al vaker gemeld, d66 heeft er jarenlang stilletjes voor gezorgd dat ze overal op belangrijke posities hun poppetjes neer gezet hebben en nu alles er door dramen.
+1
spotmelker
@arnold Van een vooraanstaande universiteit die echt veldonderzoek verrichte is het afgezakt naar modelbouw en is de praktijk(meting + hoe het werkt/kan) losgelaten. Dit zie je ook duidelijk in de (religieuze) uitspraken van de bestuursvoorzitter terug.
+1
Klussera
@spotmelker is nu onderzoek waar het oplijkt dat er naar een uitkomst toe word gerekend
+2
spotmelker
@Klussera Ook dat, de echte kennis verdwijnt steeds meer. We houden een land vol werkloze managers over die zelf met hun handen niks meer kunnen. En wie dat wel kan begint gewoon voor zichzelf.
Hans van Bergen
En van wur gaan ze naar de hassen om les te geven

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's groen , groen links en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN