Derogatie ja of nee

Ik heb nog een hoek bouwland over waardoor ik nu niet aan de 80/20 voldoe. Nu wil ik dit wel bij de akkerbouwer op naam laten zetten. Zijn er meer die dit zo doen en wat voor afspraken maak je er dan bij.

Deel dit topic

Reacties

Noorderling
Die puzzel is niet zo eenvoudig meer.
Wat voor gewas wil je er op telen en past het diegene in het GLB?
Eiwitgewas wil iedereen wel op naam, mais wordt al weer lastiger.

Gedoe met betalingsrechten is er niet meer. Kunt je ook afvragen wat het de ander oplevert en de vraag stellen waarom iemand iets van jou op papier zou zetten? Ruilgrond, mest, euro's?
+1
bio boer
@Noorderling zou het niet veel gebeuren dat loonwerkers grond op naam nemen in ruil dat ze alle grondbewerkingen mogen doen mest boer boer transport het glb verlies voor lief nemen en de boer de mais krijgt

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's Bouwland , derogatie en akkerbouwer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0