Boerenprotest speelt D66 in de kaart: ‘Wij zijn de tegenstem’

Juist door de boerenprotesten kan D66 straks bij de verkiezingen spekkoper worden, denkt lijsttrekker Wouter Versluijs. ,,Veel mensen zien D66 als de tegenstem."

De BoerBurgerBeweging (BBB) wordt in de peiling van EenVandaag en Ipsos de grootste partij in Friesland bij de verkiezingen voor Provinciale Staten op 15 maart.

Deel dit topic

Reacties

+5
Twentsch Land
BBB moet duidelijk breed uit in de media brengen dat ze niet achter intimidatie, geweld en vernielingen staan door wie dan ook en afstand neemt van protestmensen die het boerenprotest willen gebruiken voor een ander protest.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's friesland , verkiezingen , d66 , boerenprotest , boerburgerbeweging , bbb en boerenprotesten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
1.883