VIDEO: FDF- #StemZeWeg - 11 maart - Wees er bij!

Deel dit topic

Reacties

+1
hans-hans
Deze zag ik op YouTube
de jonge
Duidelijk dacht ik zo
de jonge
Bennie kom er maar in :😁
+7
Bennie Stevelink
Helemaal eens dat we ze weg moeten stemmen!
Maar zal de demonstratie op 11 maart daar aan bijdragen of juist tegenwerken?

Stemmen winnen doe je vooral via talkshows. BBB heeft alle winst die voorspelt wordt te danken aan talkshows. In talkshows gaat het vooral om geloofwaardigheid. Het publiek heeft niet de kennis om te bepalen welk verhaal waar of niet waar is. Welk verhaal het publiek gelooft wordt uiteindelijk bepaalt door wie men het meest vertrouwt. Vertrouwd worden en geloofwaardig zijn, zijn in talkshows cruciaal.

Als boeren op 11 maart samen optrekken met hysterische corona-activisten, psychotische complotdenkers, liegende Putin-lovers, een fakkeldrager die van voren niet weet of hij van achteren nog leeft en op het podium een partij die gelooft dat de wereld bestuurt wordt door reptielen, wat blijft er dan over van de geloofwaardigheid van de boeren? Wie zal het verhaal van boeren-vertegenwoordigers in talkshows nog serieus nemen?
D66, GroenLinks en de PvdD zullen vanaf dat moment het vertrouwen van het publiek krijgen.
hans-hans
@hans-hans eerlijk is eerlijk ik vind het super dat je voor BBB bent
leek je deze leuker om bijvoorbeeld met zoiets met BBB reclame er op ?? wel ff benieuwt naar
+1
BoerBart
@Bennie Stevelink
Sterke analyse. Helaas werkt het zo.
hans-hans
@BoerBart als ik zou demonstreren zou ik heel duidelijk een paar punten aanhalen die gewoon mis zijn gegaan en die benoemen zoals :
vergoeding schade in Groningen is mis gegaan heel veel geld aan gas verdiend en schade heel vaak moeilijk over gedaan

met asielzoekers is overduidelijk dat er teweinig gedaan word aan criminaliteit als iemand zwaar de fout ingaat moet dat .........op 1 of andere manier opgelost worden (hoe weet ik niet)

met de stikstof waren de dwangsommen duidelijk heel verkeerd vond ik

als je duidelijke punten maakt en bij de punten blijft kan een demonstratie slagen maar het is een moeilijk verhaal zoals Bennie wel terecht aangeeft (zo denk ik erover)
+2
Bennie Stevelink
@hans-hans als je tegen meerdere onderwerpen tegelijk gaat demonstreren wordt het een anti-overheids demonstratie. Als je ook nog demonstreert tegen onderwerpen die jouw belang niet zijn verlies je geloofwaardigheid.
Boeren moeten alleen demonstreren tegen specifiek landbouw-onderwerpen. Beter is het nog om niet ergens tegen te demonstreren maar ergens voor.
Als bv een demonstratie zou worden georganiseerd voor toekomstperspectief voor de landbouw zou ik daar wel aan mee willen doen.
+1
dijkstra uit w
@Bennie Stevelink BBB zal gewoon mee stemmen met de fuctie verandering van landbouw grond naar natuur is mijn voorspelling. vele euro s belasting geld gaan worden uit gegeven om ruimte te maken voor natuur economie huizen en de overblijvende boeren helpen aan afgewaardeerde grond om hun bedrijf te kunnen extensiveren.
duitser
@Bennie Stevelink helemaal met je eens Bennie

Hetzelfde toen met die Turkse minister of wat dat ook was. Ineens was Rutte sterke leider en trok ie stemmen aan. Als deze demo uit de handen loopt profiteert juist hij

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0