Kim Jong-un geeft boeren bevel voor meer voedselproductie: ’Zonder fouten’

PYONGYANG - De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un heeft boeren bevolen de voedselproductie op te voeren, meldt staatspersbureau KCNA. Tijdens een bijeenkomst van de regerende Arbeiderspartij riep Kim de boeren op zich te concentreren op het verhogen van hun graanproductie en om hun doelen voor het jaar „zonder fouten” te halen.

Meer: telegraaf.nl/nieuws/2115659402/…

Deel dit topic

Reacties

+5
apel
Zelfs Kim snapt dat je niet afhankelijk moet zijn van andermans voedsel. Mss moet d66 maar ff een snoepreisje richting noord Korea maken.
+8
Theo61
@apel Doe dan een enkeltje, zijn ze gelijk op hun plek.
+1
de Tank
@apel Dat die mensen honger hebben zal Kim worst zijn, dat het zijn macht kan ondermijnen des te meer.
Twentsch Land
Zonder fouten 😂

Hoe zal kim het doen als boer.....vast en zeker bang voor vieze handjes.

Maar met die boeren onder kim zijn dictatoriaal heb ik van doen.
de Tank
@Twentsch Land Met al die mensen daar, de helft is ondervoed.
j h p
De hoge partijbonsen zullen wel bang zijn dat ze niet genoeg te vreten houden, honger is daar toch al wel een jaar of wat.
Zo kan je zien en voelen waar communisme naar toe kan leiden,voedsel te korten speeld al tientalle jaren een probleem in Noord Korea,maar daar hoor je die linkse pers niet over in Nederland,duizende mensen gaan kapot van de honger daar,ben bang dat Nederland ook een communistische staat wordt,heb het gevoel dat we hard op weg zijn naar zo,n regime,zie wat er gebeurd rondom de Nieuwkoopse plassen,boeren worden gewoon weg gejaagd daar door een stelletje imbicielen die een kronkel in d,r kop hebben. RIJP VOOR OPNAME in gesticht

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's voeren , voedselproductie , boeren en no farmers no food geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1.540