GroenLinks gaat voor groot bos en nieuw meer bij natuurgebied Bargerveen. Boeren moeten wijken. 'Op bodem kun je geen kippen houden'


Quote:
Bij de discussie over het natuurgebied Bargerveen gooit GroenLinks een flinke knuppel in het hoenderhok: de partij wil met de aanleg van een groot meer en een nieuw bos zorgen voor meer natuur en vertier. Dat moet grotendeels op boerengrond.

Deel dit topic

Reacties

weurding
Ook in de krant

(klik om te vergroten)

Jannus
@weurding Stemmentrekkerij en politiek geratel
+4
j h p
Na 15 jaar is het bufferzone gezeik nog niet eens afgelopen, willen ze ons helemaal weg hebben, ik kijk er niet eens meer raar van op, heel vaak gezegd het stopt niet bij de buffer.
+1
Theo61
Groenlinks mocht van de vvd niet mee regeren maar heeft een dikke vinger in de pap (regeerakkoord) met d66,
+1
producent
@Theo61
En ze zien een pot geld van 25 miljard, er zullen meer van dit soort plannen opduiken om dat geld in een bodemloze put te gooien.
+6
robbies
Als meer gematigd politieke partij moet je ook eens durven zeggen: wij sluiten Groen Links uit voor coalitievorming. Ze dragen namelijk niet bij aan het maatschappelijk debat, maar polariseren alleen maar
+1
Frits1
Linkse kliek babbelt lekker, over andermans eigendommen.
Albert Altena
Met dit soort mensen ga je met een heel mooi land richting faillissement, met alle fascistische gevolgen van dien.
+1
cjw73
@Albert Altena is allemaal stemmen trekkerij, wat er nu geroepen wordt. Roepen dat je meer huizen wil bouwen en meer natuur levert altijd stemmen op.
Jan-T
Dit is wel echt Groen links.
In het Randstedelijke gebied dit niet voorstellen maar wel in het mooie Drenthe.
Waarom nou laat het groen groen zijn en blijven.
En ga dit mooi rond de grote steden doen zoals Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Leiden daar hebben ze meer groen nodig.
j h p
@Jan-T 1 van de bedenkers, zo niet DE bedenker van dit plan is het opperhoofd van de staatsboskabouters van het Bargerveen, die vind blijkbaar dat hij nog niet genoeg ellende heeft veroorzaakt.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's bos , kippen , bodem , natuurgebied , natuur , groenlinks en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0