Opgelet! Fluent Energy / Gulf gas and power nederland bv

Gulf nederland bv verdiend geen enkele…
Gulf nederland bv verdiend geen enkele ster! Ik ben super boos! Ik voel mij bedonderd door Gulf energie! Toen ik het contract aanging heb ik gebeld naar het 06 nummer wat in mijn email stond! Met de vraag waarom de link niet meer werkte in de mail wat ik getekend had! Ik wou het contract toen annuleren omdat ik helemaal geen zakelijk verbruiker bent! Een medewerker had mij gegevens genoteerd en ik zou teruggebeld worden! Na 1 week werd ik niet teruggebeld. 2 weken bedenktijd waren bijna om dus ik besloot weer te bellen! Steeds kreeg ik voicemail en het was niet mogelijk om in te spreken! Ik belde Gulf nederland bv op met mijn verhaal en 1 dag later werd ik direct gebeld door meneer Djuri de Kok! Hij zei direct dat ik niks kon annuleren. Het schijnt dat ze geen bedenktijd aanbieden! Ik was niet al te moeilijk, ik dacht ik ben vaker overgestapt alleen nooit met mijn kvk nummer. Meneer Djuri de kok vertelde dat er geen verschil was en dat alles blijft zoals het blijft wat ik altijd gewent was alleen staat mijn kvk genoteerd. Ik had het gevoel dat hij mij aan het weg sussen was! Ik vroeg dat ook aan hem en ik vroeg ook wie Fluent energy is! Meneer de Kok vertelde dat Fluent enkel voor de aanbieding heeft verzorgd! Ik had beter na mijn onderbuik gevoel moeten luisteren want ik ben flink genaaid door Fluent Energy! Die meneer heeft mij valse informatie verteld wat niet klopt! Ik ben nu overgestapt omdat ik niks met mijn kvk nummer meer deed en heb ik die officieel uitgeschreven! Ik heb eindelijk weer een particuliere contract zoals het hoort! Gisteren begon de nachtmerrie! Fluent energy stuurt een email met dreigende boete! Hieronder kan je de mail lezen! Gulf niemand heeft mij hierover geinformeerd! Ik ben ook niet van plan om 1 cent aan Fluent energy te betalen!

Geachte
Wij hebben bericht ontvangen dat u gaat overstappen naar Kikker Energie B.V. Uw contract pij Gulf Gas & Power loopt nog tot 1 februari 2027.
Bij voortijdige contractbreuk wordt een opzegvergoeding in rekening gebracht, door zowel Gulf Gas & Power als door Fluent Energy. De hoogte van de kosten bij Gulf Gas & Power zijn afhankelijk van het type contract en uithuisdatum, waardoor de hoogte van de opzegvergoeding pas na de overstap berekend worden. De hoogte van de kosten van Fluent Energy zijn € 504,00 per aansluiting.
Mocht de overstap niet gewenst zijn dan adviseren wij u contact op te nemen met Kikker Energie B.V. Tevens zal de verkopende partij contact met u opnemen.
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
Adelina van de Klantenservice

Het gaat mij om de manier! Waarom liegen om klanten binnen te halen! Nu achteraf gezien komt de waarheid naar boven! Hoop dat vele mensen dit kunnen lezen! Dat ze nooit via een tussenpartij zoals Fluent energy een contract moeten afsluiten! Anders zit je aan 2 energie contracten vast!

Bron

Review ingediend
nl.trustpilot.com

Deel dit topic

Reacties

+3
JohnDeere7serie
Wettelijke opzegvergoeding is dacht ik vastgesteld op 50 euro. En dan naar kikker energie? Soms kan je ellende ook opzoeken 🤔
a-albers
@JohnDeere7serie Hun hebben hun huiswerk niet goed gedaan haha is een andere maatschappij. Fluent energy vroeg mij als particulier 30 euro aan vaste leveringskosten per maand! Terwijl ik nooit meer dan 5 euro per maand betaalde! Nou nu betaal ik 3,99! Ik ben dus nu goedkoper! Fluent energy denkt aan zijn eigen belang samen met Gulf! Denken niet aan de klant! Ik betaalde voorbeeld voor mijn kleine appartement niet eens 50 euro per maand nou later werd het 70 euro! Sinds ik over was gegaan naar Gulf via Fluent betaalde ik opeens 350 euro pm. cowboy praktijken! Nu ik weer terug ben bij particulier betaal ik 74 euro per maand!
bio boer
Waarom wil je er opeens onderuit terweil je het zelf bent aangegaan zo je schreef wat maakt het verschil of je wel of niet zakelijk bent aangesloten is vaak alleen dat je btw op je factuur staat
a-albers
@bio boer Hun hebben een aparte mail gestuurd met artikel nummer 7! Zijn meerdere mails, excuses heb hier 1 gedeeld! Wanneer je een contract afsluit via Fluent energy voor Gulf heb je 2 contracten afgesloten! de reden waarom ik ben overgestapt is vanwege mijn panelen. (lang verhaal) Ook kwa subsidie was het beter particulier! Ik snap wel wat je bedoeld, normaal als je zakelijk afsluit is het net als particulier. Alleen bij fluent energy werkt het anders! Het gaat nou niet over mijn eigen overstap! Het gaat mij meer om de manier! Ik ben voorgelogen door Fluent! Ik heb namelijk uitgebreid gevraagd destijds wie Fluent energy was! Ik kreeg van die oplichters te horen dat ik veder niks te maken had met Fluent Energy. Fleunt energie was opdat moment een soort vergelijksplatform wat ook een leugen was en is!
bio boer
@a-albers er zijn veel doorverkopers van contracten zijn vaak gewoon huismoeders die de heledag mensen bellen voor contract
a-albers
@bio boer Klopt of die in de uitkering zitten.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's super , power , energie , type , kikker , radar , contact , aansluiting , nederland en Kosten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0