Hij is al 20 jaar stikstofexpert, maar mengt zich nu pas in debat: “Omdat de discussie niet gebaseerd is op wetenschap”

Tobias Ceulemans, professor biodiversiteit en milieu aan Universiteit Antwerpen, is al 20 jaar met onderzoek naar stikstof bezig, maar hij mengt zich pas sinds een paar weken in het stikstofdebat. “Ik heb me er tot nu toe bewust buitengehouden”, zegt hij. Maar aangezien het maatschappelijke debat op “een onwetenschappelijke manier wordt gevoerd”, wil hij wel wat duiding geven. Ook al zijn politici daar niet allemaal even gelukkig mee.

Deel dit topic

Reacties

de jonge
Zou je rest van de tekst ook even willen plakken? is namelijk zo niet te lezen zonder abonnement
BertK
Beleid niet op wetenschap gebaseerd is al een poosje...

Zelfs niet op ervaring!
BertK
@BertK Niet op wetenschap is misschien maar goed ook, dan valt er mogelijk nog wat te veranderen.
Theo61
@BertK Het beleid is op verkeerde wetenschap en een verkeerd rekenmodel gebaseerd er word alleen gehengeld in de vijver die past bij d33

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's milieu , stikstof , biodiversiteit , antwerpen en stikstofdebat geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0