Twee derde EU-eierimport uit Oekraïense legbatterij


Quote:
De import van eieren in de Europese Unie vanuit Oekraïne is bijna verdrievoudigd. Twee derde van de EU-eierimport komt nu uit Oekraïne en wordt geproduceerd in de EU verboden kooihuisvesting.

Deel dit topic

Reacties

+8
duitser
En daarom is het “onze” oorlog
+9
Twentsch Land
In plaats van de boeren naar de Oekraïne moet wakker dier maar naar de Oekraïne.
+1
Kars
Zelensky ging corruptie wel aanpakken!!!
Laat me niet lachen onze top acteur in zijn eigen film. Zijn naaste ministers zijn corrupt, volgens mij waar je zelf mee omgaat, raak je mee besmet.
Tjonger
@Kars ze zitten nog niet in de eu. Zolang dat is mogen die kooien daar nog gewoon en mogen ze aan iedereen verkopen die ze wil. Als je dan wat zinnigs wil zeggen dan moet je de eu erop aan spreken
+3
Kars
Zelensky ging corruptie wel aanpakken!!!
Oekraine is onze oorlog omdat wij westerse boeren opgeruimd kunnen worden voor tristatecity.
+4
bio boer
Is oneerlijke concurrentie hier legbatterij verbieden maar wel legbatrarij inporteren prima dat ze vrije markt willen maar dan wel minimaal zelfde standaarden dus scharrel eieren

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's import , eieren , pluimveehouders , europese unie en nieuws geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0