Greenpeace: binnen twee weken stikstofmaatregelen, anders rechtszaak tegen overheid

Greenpeace wil dat het kabinet binnen twee weken actie onderneemt om de uitstoot van stikstof tegen te gaan. Gebeurt dat niet, dan stapt de milieuorganisatie naar de rechter. 'Het is tijd dat de overheid zich eindelijk aan de wet gaat houden', zegt Greenpeace-directeur Andy Palmen.

Deel dit topic

Reacties

+1
Boertje25
Vraag me wel is af of al die greenpeace leden zelf wel bewust van hun eigen leefstijl zijn. Zon elektrische auto etc groeid ook niet aan een boom ofzo. En de batterij gaat vast geen 30 jaar mee.
Wellicht vergis ik me en fietsen ze allemaal naar het werk met een fiets geërfd van opa/oma. En kopen ze pas een nieuwe binnenband als er geen ruimte meer is voor een plakkertje. Milieu bewust zeg maar
+1
cjw73
@Boertje25 nee dit is net zo als kaag begin deze week. Greenpeace begint ook te drammen omdat ze bang zijn dat er na 15 maart geen meerderheid meer is. Ze willen nu allemaal alles gauw regelen, nu d33 de touwtjes nog in handen heeft.
+1
KoeboeraAa
@cjw73 Komt ons alleen maar goed uit. Hoe harder Greenpeace schreeuwt en dreigt hoe meer mensen er weerstand tegen krijgen.
+1
hans-hans
Waar is de Peace van green peace
+2
Bekkink
Subsidie van greenpeace ook maar eens stil leggen...
+2
Jan-T
Quote Reactie van @Bekkink:
Subsidie van greenpeace ook maar eens stil leggen

De wet op kansspelen maar aanpassen naar.:
maximaal 15 % van de inleg besteden aan goede doelen de rest is voor de loten kopers.!!!!
Hans van Bergen
Man van GP heeft groot gelijk!! Binnen 2 jaar is heel de natuur naar de klote dankzij de stikstofboeren!! Kan gleik de mais en de piepers erin. Dat dan weer wel
BertK
@Hans van Bergen Je moet verlies derogatie en plaatsingsruimte ergens mee compenseren.
sorry
Hebben ze al stage v motoren in bootjes waarmee ze rotsblokken dumpen...
+2
j h p
De rechter kan helemaal niet beoordelen of aan de wet wordt gehouden nu blijkt dat ammoniak uit een stal na 500 meter niet meer te meten is, heeeeeeel veeeeel molletjes minder op de ooooohhhhh zoooo kwetsbare natuur, blijkt de staat van de natuur toch zo hard achteruit te hollen door zeeeeeer slecht beheer.
BertK
@j h p Dat weet je niet. Het meeste van jouw NH3 gaat de grote boze wolk in, je weet niet waar dat landt.

Zelfs niet of het landt voordat het degenereert.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof , overheid , uitstoot en greenpeace geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0