Boeren in De Meije moeten weg voor natuur: ‘Op deze manier jaag je mensen tegen je in het harnas’

Veehouders in De Meije zijn laaiend. Waar ze al jaren bang voor zijn, wordt realiteit. Hun bedrijven moeten definitief wijken voor natuur. ,,Het was toch wel echt schrikken toen ik het hoorde.”

Deel dit topic

Reacties

Jannus
@hypotheekboer Staan bij jullie de app-groepen ook zo rood stomend?
david2
@Jannus ja mobiel klapt bijna uit elkaar😢😢
Jannus
@david2 Weet jij toevallig waar het stemhokje op 15 mrt in Den haag staat??
hypotheekboer
@Jannus kom daar niet vandaan maar ben daar weleens in de Meije geweest. Vraag me echt af wat die terugtrekkende beweging van het CDA te betekenen heeft. 2 CDA gedeputeerden die het verkloten en teruggefloten worden door de fractievoorzitter. Angst voor verkiezingen? Zit geen gezond verstand meer bij de bestuurders/baantjesjagers van het CDA of worden gestuurd door de ambtenaren ipv andersom.
Theo61
@hypotheekboer Boswijk was ook gedeputeerde van Utrecht, ze zijn daar op geselecteerd door het hoofdbestuur van het CDA. de plannen moesten er effe snel voor de verkiezingen doorgejast worden maar dat loopt nu anders.
+1
hypotheekboer
@Theo61 met deze incompetentie verdienen deze CDA politici het ook om 15 maart naar huis gestuurd te worden. CDA heeft met deze mensen zo op het platteland weinig meer te zoeken.
+1
hans-hans
Deze mafkezen moeten zo snel mogelijk opgenomen worden in een zorgcentrum van Altrecht(DEN DOLDER) en opsluiten in afgesloten afdeling en nooit meer in maatschappij laten toetreden :LEVENSGEVAARLIJK.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's natuur , veehouders en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN