Gedeputeerde Overijssel: 'Willen meer bouwen dan het Rijk toestaat'

De provincie Overijssel heeft met het Rijk afgesproken dat er ruim veertigduizend nieuwe woningen worden gebouwd.

Deel dit topic

Reacties

+1
casev2
Tja... je kan wel "in het land" gaan bouwen, maar als die mensen vervolgens in de auto moeten om in het westen te gaan werken.... kan je beter die randstad volbouwen, zo mooi is het daar toch niet meer... (ik spreek voor mijzelf, we wonen er midden in)
+2
Twentsch Land
Graag hoog bouwen en niet wijd.
Theo61
@Twentsch Land Nu benoem je gelijk het probleem, hier een buurgemeente sloopt 4 flats van 10 hoog met 480 woningen en zet er 90 huizen voor terug op die plek en elders de rest in een nieuwe ontwikkelde wijk..
demelkboer
@Twentsch Land geen turkse aannemer aub
casev2
@Twentsch Land hoog bouwen betekend niet direkt dat je veel ruimte bespaard, want er komen al gauw een hoop parkeerplaatsen en groen er bij
BertK
@casev2 die parkeerplaatsen ben je toch wel kwijt. Flat is aantrekkelijker voor OV, één bushalte per flat is beter dan één per drie straten.
-Jan-
@Twentsch Land

De dieren lijden en hun gejammer vervult de lucht. De bossen vallen ten prooi aan vernietiging. De bergen worden opengescheurd voor de metalen die in hun aderen groeien. En de mens looft en prijst degenen die aan de natuur en aan de mensheid de grootste schade berokkenen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's overijssel en bouwen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN