Grassa en Schouten Europe gaan vleesvervangers ontwikkelen met graseiwit

Het Noord-Brabantse familiebedrijf Schouten Europe en het Limburgse grasverwerkingsbedrijf Grassa gaan samenwerken om vleesvervangers te ontwikkelen met eiwit uit gras. Graseiwit is volgens hen een goed alternatief voor soja.

Deel dit topic

Reacties

demelkboer
Grassa zat jan cees daar niet in?
jan-cees
@demelkboer nope dat was harvestagg
demelkboer
@jan-cees oja. Dat wat toch ook iets uit gras halen?
jan-cees
@demelkboer biggenvoer en biogas
+13
George
Mooi weer wat subsidiepotjes leegtrekken en uiteindelijk geen nepvlees. We gaan gewoon naar de echte slagerij voor echt vlees, lekker jonguh . Gras kun je op voetballen en de koeien mee voeren , voor de rest moet je er niet teveel flauwekul mee gaan uithalen. 😄
+1
Jannus
@George Soms heb je een rond wiel maar dan zijn er mensen die denken dat het met een zeskant ook kan maar na lang stuiteren over de superstrakke wegen komen ze toch weer bij het orginele wiel uit
Derksen
Wel heel toevallig familie van minister Carola Schouten.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's gras , vleesvervangers , soja , eiwit , samenwerken en familiebedrijf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0