CDA het knechtje van Tjeerd

CDA gaat het anders doen? Niet dus!!

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

BertK
Derk snapt net zoals die andere geitenwollen sokken nog steeds niet dat de natuur zich autonoom ontwikkelt oa door successie en dat stikstof dat proces alleen maar versneld. De ontwikkeling van natuur stop je niet, zeker niet wanneer we de natuur zelf verstoord hebben.

300 drukfactoren, CO2 met 33% toegenomen, slaap verder!

Politiek bedrog of onkunde van de politici?
+25
jan-cees
Wel bijzonder .Derk weet al iets 40 jaar waarvan het effect namelijk de depositie nog nooit is gemeten. Die Derk is een bijzonder mens. Niet meten en wel weten.
+1
BertK
@jan-cees Onkunde of bedrog?

Geef maar geen antwoord, dat is beter.
Jan-T
Quote Reactie van @BertK:
Onkunde of bedrog?Geef maar geen antwoord, dat is beter.

Bewust onbekwaam gedrag
stefanus
@jan-cees Omdat jij goed in de materie zit een vraagje, is er al eens ooit regenwater wat neerkomt in een natuurgebied onderzocht op stikstof ?
+1
jan-cees
@stefanus er werd tm 2021 op 8 plaatsen stikstof in regenwater gemeten nu op 10 plaatsen.
Echter dat zegt nog niet zoveel. Om te begiinen wordt er geen herkomstbepaling gedaan naar Nox of Nh3. Daarnaast stelt het Rivm dat tussen de 25% en 40% van de depostitie natte depositie is en de overige 60% tot 75% droge depositie.
Deze droge depositie is niet iets wat op de bodem valt maar opname van stikstof door huidmondjes van bladeren , naalden, van bomen struken en gewassen.
Deze droge depositie is een theoretische benadering die niet met metingen is bevestigd.

Tot nu toe is de berekende droge depositie nog niet met metingen onderschreven
boer.
@jan-cees daar staan vlinderbloemige toch bekend om en kan de landbouw goed mee overweg
jan-cees
@boer. niet alle bomen struiken heide natuurland gewassen en grassen zijn vlinderbloemigen
+12
Peter79
Derk is altijd maar druk in de weer tegen de bbb, terwijl die d66 nog geen strobreed in de weg heeft gelegen. Compleet verloren stem op het cda
+8
Dirk van Zetten
CDA kan het nog maar op 1 manier goedmaken bij de boeren, tussen 15 maart en 1 mei het kabinet laten klappen, zodat Nederland naar de stembus mag. Dan kan Kaag erin zakken en mag Rutte het over rechts proberen. (Met CDA, BBB, JA 21 en CU) Kan CDA weer wat voor de boeren betekenen, VVD voor de ondernemers, hoeft Rutte geen D66 beleid meer te voeren. 😀
Adema kan er dan voor de boeren zijn.

Maar eerst massaal op BBB en JA21 stemmen om de eerste kamer naar rechts te krijgen.
+1
jvt
@Dirk van Zetten gaan ze niet doen want zien bui al hangen. Hadden nooit in dit kabinet moeten willen stappen, maar bepaalde gluipers binnen cda ( de Jonge etc) willen heel graag pluchekleven. Weten zelf ook wel dat gloriejaren voorbij zijn en de vaste cda stemmers, wat er ook gebeurde, steeds meer overlijden. Nog 10 jaar en dan zijn alle leden van dat stemvee of begraven ofwel gecremeerd. Degenen die overblijven stemmen BBB. Proberen nu nog 2 jaar langer pluche te kleven, in 2025 of wanneer zijn er weer verkiezingen zien ze wel of ze dan nog mee mogen doen met de rest.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's cda geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
3.034
TREFWOORDEN