Johan Vollenbroek on Twitter

Een rechtbank zou alleen over wat is recht moeten spreken lijkt mij:

Quote:
“Rechtbank Gelderland is het met ons eens dat intrekken van natuurvergunningen juridisch gezien ‘de effectiefste manier is om druk op natuur te verminderen’. Waarom ontkent het kabinet dit nog steeds? Minister v/d Wal vindt dit 'verschrikkelijk'. Gaat zij niet meer over natuur?”


Bron

Deel dit topic

Reacties

Jan-T
De grootste vraag is wat is het effect van intrekken van 1 vergunning.

17 miljoen inwoners stikstof N laten beperken heeft veel meer nut.
sorry

+3
MTSTAMMINGA
@sorry Het beste is dat die klas van je zoon met juf een keer na Schiermonnikoog gaat En ze met eigen ogen zien wat 38% krimp doet met de natuur !!! RIVM is aanmeten daar ,die meting geloof juf toch wel !!
+7
Noorderling
@MTSTAMMINGA
Quote:
Mijn zoontje krijgt op school te horen dat we allemaal dood gaan als we niks aan het stikstof probleem doen”

we gaan ook dood als we wel wat aan het stikstofprobleem doen, dat lucht weer op 😄
+1
magerehein
Dat wetenschap een atoom of molecuul stikstof in een natura 2000 gebied kan isoleren en op atoom of molecuul basis de herkomst nauwkeurig kan adresseren en dit proces ook kan certificeren,deze techniek komt er de eerste 500 jaar niet.Vollenbroek,rechters & vd Wal is mentale armoe
+2
magerehein
Nog ééntje Johan,nogal hypocriet als jezelf je bruine boodschap vergunningsloos of zonder ook op welke wijze dan ook ergens verantwoording voor af wenst te leggen met zuiver drinkwater door de toiletpot spoelt.Dat is namelijk nitraat en stikstof
Arnold1988
Donaties aan de MOB geven waar voor je geld
Kunnen anderen nog van leren
Newmop bijvoorbeeld
+5
Twentsch Land
En wanneer begin jij jou advies bureau en voor een flink deel pro deo .....alleen maar fikken op anderen die niet direct jou pas bewandelen !!

Zo werkt het niet he !

@Arnold1988
Arnold1988
@Twentsch Land Geen interesse in gefrustreerde boeren als klant.
+2
pieta
@Arnold1988 Je wordt zelf geen klant dus? 😁
+1
Arnold1988
@pieta ben niet gek

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's druk , natuur , twitter , gelderland en johan vollenbroek geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0