Commissaris Verbeek maant Rijk duidelijkheid te scheppen voor PAS-melders

Leen Verbeek baalt dat Den Haag maar niet komt met duidelijke kaders voor de zogenoemde PAS-melders. “We zouden het anders graag zelfstandig doen”, aldus de commissaris van de koning dinsdagavond 31 januari in het programma Zeewolde Kiest van de Lokale Omroep Zeewolde.

Verbeek zegt te hopen dat Den Haag zo snel mogelijk helderheid schept. “Het Rijk is al een paar jaar met de discussie bezig, maar komt er maar niet uit. Als provincie kunnen we al die tijd niets doen. We hebben intern wel ideeën over hoe we PAS-melders kunnen helpen, maar zolang het Rijk geen besluiten neemt over wat wel en wat niet mag, kunnen wij die niet uitvoeren. Laat het duidelijk zijn dat we staan te trappelen om iets te doen.”

Deel dit topic

Reacties

+2
Noorderling
Krokodillentranen.
Trek de gemeente Zeewolde maar eens aan haar oren waarom er wel 2 bedrijven voor woningbouw en een kazerne neergepoot kan worden waar nu een aantal bedrijven staan. Willen is kunnen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's zeewolde , scheppen , den haag , pas-melders en zelfstandig geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0