CDA trekt aan de bel om functieverandering goede landbouwgrond



Quote:
Het CDA wil weten wat het kabinet doet om goede landbouwgrond te beschermen. Tweede Kamerleden Derk Boswijk en Jaco Geurts hebben Kamervragen gesteld van die strekking. De aanleiding hiervoor is berichtgeving in de Volkskrant over de plannen om de komende jaren opgeteld 6.000 hectare goede landbouwgrond in Flevoland in te leveren door functieverandering.

Deel dit topic

Reacties

+2
BertK
Schizofreentjes
+5
Putjeschepperr
Verkiezingenpraat
+3
producent
Jullie kunnen beter met het stemgedrag in de tweede kamer je achterban ten dienste zijn, dan kamer vragen stellen als mosterd na de maaltijd.
+2
Nevergiveup
Te laat 🤣🤣
+3
Blondje
CDA je komt telaat boeren hebben het schijt aan het CDA
+5
George
Als die functieverandering goed betaald wordt is geen enkele eigenaar daarop tegen. Waar bemoeien ze zich mee? Maar inderdaad weer wat populaire verkiezingspraat van die zogenaamde Christelijke gladjakkers!
Weg met dat volk.
+2
Jawis
@George zodra de onteigeningswet er door is, zal er van een goede prijs geen sprake meer zijn......de regering bepaalt.....
+1
Porky
Wat een vieze farizeeërs
+1
cs-agrar
Kwam Boswijkie niet toevalig zelf met de term "landschapsgrond"?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's flevoland , landbouwgrond , cda , kamervragen , derk boswijk en hectare geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0