Het land wordt steeds minder bestuurbaar.

Hier draait het inderdaad om, en om bijna alle problemen te verbinden aan een zogenaamd stikstofoverschot gaat alles kapot:

Quote:
Het land wordt steeds minder bestuurbaar. Dat komt niet door deze of gene kleine partij of omroep. Het komt omdat de PvdA de arbeiders niet meer vertegenwoordigt, de VVD de ondernemers niet meer, en het CDA de boeren en buitenlui niet.

Er ligt een enorme politieke ruimte voor een partij die opkomt voor de bestaanszekerheid van gewone mensen, voor een eerlijke inkomensverdeling, een stevige overheid die de publieke sector verzorgt (maar zich niet eindeloos bemoeit met het privéleven van mensen), die een streng immigratie- en integratiebeleid voert, veiligheid op straat en harde strijd tegen criminaliteit benadrukt, die niet onnodig geld weggooit voor een vermeende stikstofcrisis, en die een bedachtzaam klimaatbeleid voert (mét kernenergie).

Bron: Column Ronald Plasterk - Telegraaf

Deel dit topic

Reacties

Nevergiveup
Den Haag krijgt , en importeert een onbestuurbare bevolking die het verdient .....
+2
kanniewaarzijn
@Nevergiveup Alles staat en valt met fatsoenlijk en rechtvaardig bestuur.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's cda , veiligheid , vvd , pvda , overheid , telegraaf , stikstofcrisis , geld en boeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0