Bruidsreportages in de natuur niet langer overal gratisQuote:
Bruidsreportages maken in de natuur is niet langer op elke plek gratis. Natuurmonumenten vraagt vanaf 1 maart - de start van het broedseizoen - een financiële vergoeding voor fotoshoots in natuurgebied Het Buurserzand bij Haaksbergen. Wie de nieuwe regels aan de laars lapt, krijgt een tijdelijk gebiedsverbod met daar bovenop een geldboete van circa 100 euro.

Deel dit topic

Reacties

+2
labella
Gelukkig wil mijn vriendin niet trouwen...😅
Twentsch Land
Zeg nooit nooit 😉

@labella
+1
labella
@Twentsch Land Dan zal zij mij moeten vragen want ik vraag niet weer!
+1
Melkboer16
@labella heb je wel een heel zwaar blauwtje gelopen
+8
weurding
We leven in een fijn land...... je mag straks niks meer (bezitten) maar je zal wel gelukkig zijn 🙄
+7
Twentsch Land
Het kromme is dat iedereen heeft helpen betalen aan eigendommen van natuurmonumenten.....feitelijk moet betreden dan gratis zijn, ook als het om trouwfoto’s gaat.
+1
duitser
Waar blijft dat geld dan? Bij de boswachters in de koffiepot? Lijkt me sterk dat dat allemaal afgedragen wordt
+2
weurding
@duitser dat geven ze aan Tjeerd, voor zijn campagne 😁
+1
jan 10
Vorig jaar hier ook een aanvraag voor een bruidsreportage op de boerderij,uiteraard kan dat hier in de/bij de stallen met melkkoeien of kalveren.Mensen vinden het geweldig,zo in de groene polder,en het kost hier helemaal nix.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's natuurgebied , natuur , natuurmonumenten en regels geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!