Casus gruttoland en inkomen van Bote de Boer

Onze bedrijfseconomische adviseur van de Landbouw Adviespool, Jelmer Sietzema, heeft eind vorig jaar advies uitgebracht aan melkveehouder De Boer uit #Tjerkwerd.

De familie De Boer heeft een melkveebedrijf met een bedrijfsvoering gericht op weidevogelbeheer. Eén van de zonen is in de maatschap gekomen en om zowel het inkomen als de zorg voor de weidevogels op niveau te houden, dient de bedrijfsvoering bijgestuurd te worden.

Vraag aan de LAP:
‘Hoe kan gezorgd worden voor én een gezond verdienmodel voor de boer en een blijvende bloeiende biotoop voor de vele weidevogels die nu van het land gebruik maken?’

Lees hier meer over de aanpak van deze casus:
ow.ly/oV1X50Mz28W/

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , familie , advies , weidevogels , bedrijfsvoering , melkveehouder , melkveebedrijf , verdienmodel , inkomen en weidevogelbeheer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
400