Illustratie van: valmet 605

Brussel dreigt mestuitzondering Nederland direct in te trekken: ‘Eurocommissaris zit beste landbouwland dwars’

De uitzondering van de Europese Unie, waardoor Nederlandse boeren meer mest mogen uitrijden dan boeren in andere landen, vervalt mogelijk al dit jaar. Volgens Brussel houdt Nederland zich niet aan de voorwaarden.

Deel dit topic

Reacties

+16
George
Als je die reacties leest op nu.nl dan gun je het volk ook gewoon honger. Honger moeten ze krijgen , echte honger!
+1
labella
@George Alleen de linkse reacties worden geplaatst, die van mij is geweigerd!
+2
Nevergiveup
@labella We weten eigenlijk wel dat we het aan alle kanten gaan verliezen , later zal er ooit wel een excuus komen , de politiek gaat over lijken , ook letterlijk .....
+1
demelkboer
@Nevergiveup kalverfraude
Weidezicht
@labella dat gebeurt mij daar doorlopend. Topic ondertussen gesloten, heb laatste reacties gelezen, die waren redelijk pro boer en anti kabinet. Dan sluit nu.nl de discussie.
+1
Putjeschepperr
@George m'n vader zei het jaren terug al inderdaad
+5
John Spithoven
SSC wil het ministerie van LNV wel op de volgende zaken wijzen.

SSC heeft het ministerie een aanzegging gedaan over de bufferstroken en aanpassingen aanwendingsnormen waterwingebieden.

Omdat het ministerie van LNV bovenstaande zaken nog niet wettelijk verankerd had in het Activiteitenbesluit en uitvoering besluit Meststoffenwet en zij daarom een juridisch geschil creërde met SSC, heeft de minister 2023 benoemd als overgangsjaar.

Als het ministerie vandaag onrechtmatig handelt, hebben zij wel een geschil met ons!

Denk er om kabinet, handel niet in strijd met artikel 17 van het EVRM!
bio boer
@John Spithoven dan kan wel betekenen einde overgang derogatie en later als nog bufferstroken en via glb zit je toch al met bufferstroken dus is de vraag wat is het je waard
+1
Nevergiveup
@bio boer vechten tot je erbij neervalt , soort Oekraïne maar dan tegen je eigen kmer
+2
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @John Spithoven:
Omdat het ministerie van LNV bovenstaande zaken nog niet wettelijk verankerd had in het Activiteitenbesluit en uitvoering besluit Meststoffenwet en zij daarom een juridisch geschil creërde met SSC, heeft de minister 2023 benoemd als overgangsjaar.

Ahh, dus niks coulance...maar het gebruikelijke liegen!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mest , brussel , uitrijden , europese unie , boeren en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!