Baarsma vertrekt bij rabo

Deel dit topic

Reacties

+1
Hans van Bergen
De zakken zaten vol
diekman
Komt toch niet bij rfc 🙈
+4
robbies
De eerste D66-er die vertrekt vanwege complete incompetentie. Nu de rest nog
+2
jan 10
Baarsma schrijft zelf over haar vertrek: ,,Omdat mijn eigen leercurve na deze twee jaar afvlakt en minder steil wordt, is het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging.”
Zal helemaal niemand rauwig om zijn,der uitspraak dat de ,,rijken,, der aarde maar een fooi moeten geven aan de minder bedeelden om zodoende zelf het luchtruim maar flink te kunnen vervuilen is natuurlijk het hele denken bij d66.
Jawis
Misschien komt de rabo tot inkeer????
marcsterreborn
@Jawis ze halen Herman Wijffels terug...
torrarica
Toen ze directeur van Rabobank Amsterdam werd, dacht ik die wordt klaargestoomd voor directievoorzitter Rabo Nederland in Utrecht. Gelukkig is dat niet gebeurt . De laatste jaren kwam ze steeds meer naar buiten met allerlei groene ,duurzame, ecologische plannen en ideen. Nu ze ziet dat ze geen ceo wordt is ze opgestapt. Hoe het met die Belg als ceo zal gaan is nog afwachten, maar liever hij dan zij.
+1
Melkboer16
Geweldig nieuws, Wiebe Draijer ook al weg. Teloorgang van D66

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
1.739