Vier projecten die laten zien hoe indringend de stikstofcrisis in Nederland is

Stikstofbelasting: Van elk bouwproject moet eerst de stikstofbelasting worden berekend, oordeelde de Raad van State onlangs. Veel plannen lopen daardoor vertraging op.

Deel dit topic

Reacties

cs-agrar
Als er amper nog goed voedsel is te krijgen hebben die projecten toch ook geen nut...
+1
demelkboer
Boeren stop nu eens met vervuilen, wij willen vervuilende.
+2
kanniewaarzijn
Een tekort aan ingenieurs die stikstofberekeningen kunnen maken? Nou en? Berekeningen hoeven toch niet te kloppen, als het op papier maar klopt.
+2
Kars
Wat zijn we toch trots om de hoog opgeleide samenleving van werk te voorzien. Want de stikstof crisis is toch gewoon een manier om hoogopgeleiden aan nutteloos rekenwerk te helpen. Gek vinden dat Nederland onbetaalbaar wordt door nutteloos werk met dikke salarissen te belonen
Bekkink
@Kars D66 wou een kenniseconomie....dat is gelukt.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstofcrisis en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0