Eerste gespreksronden Landbouwakkoord gaan van start

Komende week zijn de eerste gesprekken richting een Landbouwakkoord aan de zogenaamde ‘sectortafels’. Aan deze zes tafels wordt door onder meer de LTO-vakgroepen de sectorspecifieke inhoud besproken. Daarbij wordt ingezet op thema’s als verbeteren van het verdienvermogen, beschermen van de landbouwgrond en het juridisch geborgd toepassen van innovaties en managementmaatregelen. De zes sectortafels samen leveren komende maanden input voor de overkoepelende ‘hoofdtafel’. De thema’s die daarbij aan bod komen richten zich op een toekomstbestendige agrarische sector.

Deel dit topic

Reacties

+2
demelkboer
Lekker lullen met adema en vanaf volgende week begint de grote landbouw opdoekshow.......
+2
klant
@demelkboer Van der tak kwijlt van alle kanten als adema hem een paar veren in de reet steekt.
+1
ted9
@klant huh ze waren toch zo boos over de nieuw ingetekende n gebieden? Of was dit voor de bune
+1
Realisme
@ted9 zelfs voor de bühne waren ze laat
JohnDeere7serie
Ze gaan een prachtig landbouwakkoord met het kabinet sluiten en begin maart groots presenteren. Zodat iedereen in maart in het stemhokje ervanuit gaat dat er vrede is met de boeren en iedereen netjes vvd en cda gaat stemmen.
+2
matt
@JohnDeere7serie of ze hakken de tafel in mootjes,en stoken hem op.
+1
robbies
@matt de ergste Stoker zit waarschijnlijk aan het hoofd
+3
stefanus
@JohnDeere7serie Planning is April klaar te zijn, dus verkiezingen in Maart gaan belangrijk mee wegen in dit heilloze circus.Als er al een akkoord komt zal dit waarschijnlijk een dik pak papier worden met veel moeilijke niets zeggende woorden zodat boeren het kots beu worden en zich er niet meer mee bezig houden totdat ze zelf aan de beurt zijn.
+1
hypotheekboer
Is er een lijst met namen en rugnummers bekend wie aan welke tafel zit? Ben wel benieuwd naar de reflectietafel.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouwgrond , richting en landbouwakkoord geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0