VIDEO: Robotic Farming in Denmark! Robotti Global Agriculture 2023

In de video van vandaag ben ik in Aarhus, Denemarken, en heb ik het genoegen om te leren over een autonome landbouwrobot die toonaangevend is op het gebied van wereldwijde landbouwtechnologie. Ik kon Robotti (een zelfrijdend landbouwwerktuig) in actie zien!! Het verbaast me hoe ver de landbouw is gekomen. De toekomst is nu hier! Dit is het coolste landbouwgereedschap dat ik ooit heb gezien, en ik ben vereerd dat ik de kans heb gekregen!

Enorm bedankt aan Agrointelli voor het laten zien van Robotti in actie!

Voor meer informatie over Agrointelli en Robotti: agrointelli.com/

Deel dit topic

Reacties

hans-hans
hans-hans
Gps is al heel mooi als ze aan het maaien en bemesten zijn
dit systeem staat nog in de kinderschoenen (denk ik) maar is wel leuk dat het kan
Van-Epscheuten
Voor mijn gevoel heb ik al erg vaak start-ups gezien van robotische onkruidbestrijding, maar het lijkt geen gemeengoed te worden tot nu toe. Jammer genoeg

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , denemarken , toekomst , farming , autonoom , zelfrijdend en landbouwrobot geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0